walczaca o szczescie
Fanka BB :)
I już było serduszko?? To ja też może już usłyszę??27 dpt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I już było serduszko?? To ja też może już usłyszę??27 dpt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ilu dniowy był zarodek?No właśnie.dziewczyny jak to jest ja jestem 4 dpt i dzisiaj w nocy taki mnie ból brzucha obudził jak przed @ i ciągle mi się przelewa w brzuchu jakoś dziwnie
Wiola ja byłam i nici z tego jeżeli macie większy problem ale jesteś wiekowa to zmykaj do Warszawy jest takie powiedzenie" Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie" - myślę że jest różnica w laboratorium pozdrawiamCzy jest ktos z krakowa z kliniki parens?
Oj chyba nie. Ja sie tam leczylam ale ucieklam kiedy mimo nidroznych jajowodow (jeden calkowicie a jeden ze znikomym przeplywem) dr Janeczko przed zakwalifikowaniem mnie do programu rzadowego chcial zebym podeszla do 6-ciu inseminacji. Poszlam do innej kliniki i od razy dostalam kwalifikacje do programuCzy jest ktos z krakowa z kliniki parens?
Super ;-) GratulujeDzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo.rano ide na bete
jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dokładnie 7dpt .. tak się czuje okresowo że głowa mała;( leżę i łzy mi się cisną do oczu.. ogólnie jak już kiedyś wspomniałam terminowo powinna przyjść w niedzielę a ja zawsze mam regularne.. są takie żółte ale nie aż tak bo trochę takie brązowe może no nie wiem jak to już opisać.. co chwilę siedzę głowa w majtkachKtóry to Twój dpt?
W ciąży na początku można się czuć jakby miała przyjść @. Spokojnie. :*
W mojej pierwszej ciąży tak mnie bolało na @, że poszłam kupić podpaski. Nie muszę nadmieniać, że się nie przydały.![]()
Czemu wiekszy remont?
Powinnas uslyszec jak idziesz w 28dpt. Ja bylam w 29dpt i serduszko pieknie bilo. U Ciebie beda dwaI już było serduszko?? To ja też może już usłyszę??
Kochana ja tez biore crinone i czasami te grudki co sie zbieraja mam koloru delikatnie brazowego a czasamu rozowego i zupelnie sie tym nie martwie. Tam w srodku jest wszystko rozpulchnione i czasami podczas aplikacji mozna sie delikatnie podraznic. Tym sie zupelnie nie przejmuj.Kochana dokładnie 7dpt .. tak się czuje okresowo że głowa mała;( leżę i łzy mi się cisną do oczu.. ogólnie jak już kiedyś wspomniałam terminowo powinna przyjść w niedzielę a ja zawsze mam regularne.. są takie żółte ale nie aż tak bo trochę takie brązowe może no nie wiem jak to już opisać.. co chwilę siedzę głowa w majtkach![]()