• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry wszystkim . Ja od 3 nie spie . I tak mniej wiecej od 3 dni. Rano juz noe wytrzymalam i zanim wstal moj K zrobilam to .... schowalam do szafki i... na dwoch testach sa dosc wyrazne 2 krechy. Po prostu nie moge na razie w to uwierzyc ze to sie dzieje .... ze cos sie udalo, cos ruszylo i zaskoczylo. :) rano ide na bete :) jestem taka szczesliwa , niech moc bedzie rpwniez z wami dziewczynki. Milego dnia :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ;-) Gratuluje

Który to Twój dpt?
W ciąży na początku można się czuć jakby miała przyjść @. Spokojnie. :*
W mojej pierwszej ciąży tak mnie bolało na @, że poszłam kupić podpaski. Nie muszę nadmieniać, że się nie przydały. ;)
Kochana dokładnie 7dpt .. tak się czuje okresowo że głowa mała;( leżę i łzy mi się cisną do oczu.. ogólnie jak już kiedyś wspomniałam terminowo powinna przyjść w niedzielę a ja zawsze mam regularne.. są takie żółte ale nie aż tak bo trochę takie brązowe może no nie wiem jak to już opisać.. co chwilę siedzę głowa w majtkach :P

Kochana dokładnie 7dpt .. tak się czuje okresowo że głowa mała;( leżę i łzy mi się cisną do oczu.. ogólnie jak już kiedyś wspomniałam terminowo powinna przyjść w niedzielę a ja zawsze mam regularne.. są takie żółte ale nie aż tak bo trochę takie brązowe może no nie wiem jak to już opisać.. co chwilę siedzę głowa w majtkach :p
Kochana ja tez biore crinone i czasami te grudki co sie zbieraja mam koloru delikatnie brazowego a czasamu rozowego i zupelnie sie tym nie martwie. Tam w srodku jest wszystko rozpulchnione i czasami podczas aplikacji mozna sie delikatnie podraznic. Tym sie zupelnie nie przejmuj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry