misis188
Fanka BB :)
A kiedyś sobie zrobimy wielki zlot czarownic z babyboom i z dzieciaczkami. A i uważaj, forum uzalezniaDzięki. Zauważyłam że to forum jest naprawdę fajne a dziewczyny mimo że się nie zna to i tak wspierają jak dobre przyjaciółki

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedyś sobie zrobimy wielki zlot czarownic z babyboom i z dzieciaczkami. A i uważaj, forum uzalezniaDzięki. Zauważyłam że to forum jest naprawdę fajne a dziewczyny mimo że się nie zna to i tak wspierają jak dobre przyjaciółki

Zostaje czekanie do poniedziałkuObjawy takie same jak przed miesiaczka moga swiadczyc także o ciazy takze tylko beta prawde ci powie
Nie masz nigdzie kolo siebie jakiejś diagnostyku??No właśnie nie mam możliwości laboratorium jutro zamknięte muszę czekać do poniedziałku
Dam radę dzięki za rozmowę to czasem pomagaA kiedyś sobie zrobimy wielki zlot czarownic z babyboom i z dzieciaczkami. A i uważaj, forum uzaleznia![]()
No właśnie w weekendy zamknięte najbliższe czynne 90km ode mnieNie masz nigdzie kolo siebie jakiejś diagnostyku??
Aha no to lipa. Mozesz sprobowac podejsc jeszcze do jakiegos szpitala i zapytac czy robia, ja przy biochemicznej jezdzilam do szpitala i czekalam na wyniki 2 godziny tylko musi to byc szpital ktory sam badanie wykonuje a nie wysyła do innego labolatoriumNo właśnie w weekendy zamknięte najbliższe czynne 90km ode mnie
No ja juz za novum dziewczynom dziekowalam[emoji16]Wiolaw zmykaj za mną do Novum może kiedyś mi podziękujesz, słabe plemniki w krakowie są problemem a w Warszawie dają radę. Zbieraj siły i do zobaczenia w novumpendolino jedzie króciutko a wizyty dostosują ci godzinowo do dojazdów ja miałam 5 wizyt
kraków w invitro to porażka udaje się tylko młodym i zdrowym
Oki dzieki bardzo. Jakoś dam radę poczekać do poniedziałkuAha no to lipa. Mozesz sprobowac podejsc jeszcze do jakiegos szpitala i zapytac czy robia, ja przy biochemicznej jezdzilam do szpitala i czekalam na wyniki 2 godziny tylko musi to byc szpital ktory sam badanie wykonuje a nie wysyła do innego labolatorium
Bedzie bolalo ale przejdzie niedlugo i zaraz zbierzesz nowe sily :*Tak z Krakowa jestem pomalu sie nastawiam ze sie nie udalo ale to strasznie boli
SiemkaCześć Dziewczyny,ja również melduje się z Krakowa.Jestem Pacjentka kliniki Macierzynstwo.Walczymy z Mężem od prawie 5 lat,aby moc ucałować małe stópki.Jestesmy po dwoch insemjnacjach (trzecia nie doszła do skutku niestety),w czwartek idę zobaczyć jak endo i prawdopodobnie w przyszły weekend transfer. Trzymajcie kciukasy Pozdrowienia dla wszystkich Staraczek.