• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Elodia nie wiem czy Ci w szpitalu mówili jakie masz prawa po poronieniu. Mi nikt nie powiedział a wszystko potoczyło się tak szybko, że dopiero po wyjściu ze szpitala się dowiedziałam i osobiście bardzo żałuję, że nie wysłałam materiału z poronienia do badań. Może teraz miałabym spokojniejszą ciążę...

Link do: Twoje prawa po poronieniu: prawo do pogrzebu dziecka, zasiłku, urlopu

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Elodia nie wiem czy Ci w szpitalu mówili jakie masz prawa po poronieniu. Mi nikt nie powiedział a wszystko potoczyło się tak szybko, że dopiero po wyjściu ze szpitala się dowiedziałam i osobiście bardzo żałuję, że nie wysłałam materiału z poronienia do badań. Może teraz miałabym spokojniejszą ciążę...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Badania genetyczne kosztuja okolo 1000 zl. Nie na moją kieszen niestety wiec plci aniolka nigdy nie poznam :-( nie wiem czemu ale mam przeczucie że to był synek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

oar8qqmzxfkhrczb.png

To bardzo wazne, jakie mamy prawa. Dobrze, ze wrzucilas tego linka. Ja po stracie wszystkiego sie dowiedzialam wlasnie z netu. W szpitalu nikt ze mna nie rozmawial na ten temat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry