Super gratulacjeBeta 59.30........o boze...
Progesteron 14.1 ..chyba maly?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super gratulacjeBeta 59.30........o boze...
No to super kochanaBeta 59.30........o boze...
Dziewczyny chce tylko się z Wami podzielić myślami i uciekam spać bo idę na nocke. Później będę nadrabiać wpisy
Wychodzi na to, że nawet wielki wyglądający skrzep i świeża krew nie oznacza poronienia. Wróciłam od lekarza. Dzieci rosną jak na drożdżach( 5 dni temu wskazywaly 6t5dc a dzisiaj 8 tc) , i ciąża jest wzorowa. Nie ma miesniakow czy krwiakow. Lekarz nie wie co to było. A to moje maluchy, jeden się nam chowal.
![]()
![]()
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Beta 59.30........o boze...
Super. GratulujęBeta 59.30........o boze...

A Ty mozesz wogole pracowac na nocki. Mi lekarz powiedział ze nie mozna pracowac w ciazy w nocy....Dziewczyny chce tylko się z Wami podzielić myślami i uciekam spać bo idę na nocke. Później będę nadrabiać wpisy
Wychodzi na to, że nawet wielki wyglądający skrzep i świeża krew nie oznacza poronienia. Wróciłam od lekarza. Dzieci rosną jak na drożdżach( 5 dni temu wskazywaly 6t5dc a dzisiaj 8 tc) , i ciąża jest wzorowa. Nie ma miesniakow czy krwiakow. Lekarz nie wie co to było. A to moje maluchy, jeden się nam chowal.
![]()
![]()
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Super że wracasz do gry :-) Życzę aby to podejście było tym szczęśliwym :-)Hej dziewczętadawno nie udzielalam się bo nie było o czy pisać ale ze dziś odebrałam wyniki PGS i się okazała że dwa zarodki są ok to wracam do gry
byle do okresu (swieta) i zaczynamy
Gratuluję wysokich bet
![]()
Marg ja nie mam osobiście doświadczenia z mrożonymi komórki, ale jestem świeżo po rozmowie z lekarzem (również u niego się leczyszTe komórki oddalabym do dawstwa. Trochę boję się od Nowa stymulacji i punkcji, ostatnio miałam hiperstymulacje po ścianach chodziłam ponad 2 tygodnie. A ból po punkcji przez 5 dni powodował ciągły płacz i brak sił wstać do łazienki...chyba że może na mniejszych dawkach leków by się udało bez hiperstymulacji. Więcej niż 12 komórek i tak pewnie nie dadzą mi zapłodnić.
Już jej wysłałam mmska z wynikami i zapytałam czy mogę się powoli zacząć cieszyćGratulacje Kochana z całego serca. Co do progesteronu to różne są opinie, zależy od jednostki w której jest podany, wydziela się skokowo, itp. Z tym, że Ty jesteś na naturalnym więc skontaktuj sie lepiej z dr. dla pewności.