Oj widzę sporo tu 25 latekPowodzenia :* Wyczytalam ze ten sam rocznijk jestesmytrzymam kciuki
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj widzę sporo tu 25 latekPowodzenia :* Wyczytalam ze ten sam rocznijk jestesmytrzymam kciuki
![]()
Ja sie nie zastanawiam tylko mnie kusi zeby juz zaczac dzialac nawet a dopiero drugi dzien po zabiegu hehe. Straszna ocota na seks mi wrocila.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Trzymam mocno zaciśnięte [emoji11]Hej dziewczyny... Na 10.30 mam wizytę. Trzymajcie kciuki żeby z dzidziusiem było wszystko dobrze [emoji106] :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Powodzenia :*Ja na 12 30 [emoji8] trzymam mocniutko
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A robiłaś sobie badania hormonalne ? Ja np miałam podwyższona prolaktynę i brałam bromergon więc udało mi się po 2 cyklachMoja gin w atyczniu po zabiegu powiedziala ze juz nawet po dwoch tygodniach mozemy się kochac a starania to tak po conajmniej 6 tygodniach w zupelnosci wystarczy. Jesli teraz tak bedzie to chyba naprawde zaczniemy dzialac juz po drugiej @. Bo jesli ja tak szybko w ciąże nie zachodze to pewnie kilka cykli i tak minie zanim sie uda chociaz ja licze na maksymalnie trzy cykle.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Trzymam mocno [emoji9][emoji9]Hej dziewczyny... Na 10.30 mam wizytę. Trzymajcie kciuki żeby z dzidziusiem było wszystko dobrze [emoji106] :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja jutro będę miała 9t i 0 dzieńDziś zaczęłam właśnie 10 tc (9t0d) [emoji178][emoji178]jak to zlecialo szok. [emoji50]
![]()
Poerwsza kontrole mam w przyszla srode. Musialam sie tak umowic bo zwolnienie ze szpitala mam do poniedzialku a bede przedluzac o 4 tygodnie. Celem ogarniecia sie po zabiegu no i przygotowan do nowej pracy. Dlatego niby z jednej strony chce zaczac od razu dzialac a z drugiej strony trochę poczekać zanim bede pewna umowy dalszej. Tak że raczej mimo ogromnych checi zaczniemy dzialac nie wczesniej niz po @ w lutym. W razie gdybym jakims cudem za pierwszym razem zaszla, to wtedy pochodzilabym do pracy te pare tygodni zanim bym podpisala dalszą umowę. Albo inne wyjscie poczekać do @ w marcu i wtedy bym nie musiala cchodzic w ciazy do pracy bo zanim bym zrobila test ktoy by dajmy na to wyszedl pozytywny, to juz bym byla po podpisaniu nowej umowy. A zreszta. Nakwyzej. Przedluza mi umowe do dnia porodu i tyle. 500 plus bym dostala mam alimenty na mloda jakos bysmy dali rade zanim malucha by sie do zlobka poslalo :-)Jak dostaniesz zielone światło po pierwszej kontroli to oczywiscie się staraj , jesteś silna kobieta
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
I tak już będziemy zawsze czekacNo niby tak ale w glowie zawsze cos siedzitorbiel sie wchlaniaprawie juz nie widoczna a a czekam do tego czwartku jak nie wiem