Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się codziennie tak czujęJak się dziewczyny czujecie ka wczoraj gosposia pełna gębą a dziś ledwo ciągnęnic nie robie dziś. Nie chce się szarpać i męczyć.
![]()
Ja tez nie czuje. Tzn w spodnie mi sie juz ciezko zmiescic, ale tak zebym sama wyczuwala to nic a nic a dzis 9+3 tydz. Wcale sie nie martwie, wszystko jest kwestia czasu
![]()
Dziewczyny a taki lekki stan zapalany może wpłynąć negatywnie na ciążę ? Bo nie wiem czy przetrzymać ten tydzień czy lepiej dzwonić do mojego lekarza ? Jest to delikatne swędzenie, żadnych plamien, upławów nie mam...
Dziewczyny mam pytanie, używałyście wózków, w których spacerówka miała taką "rynienike" (nie wiem jak to nazwać) na nogi, czy to nie przeszkadza dziecko jeśli ma nóżki już dłuższe, czy nie obija potem kostkami? Na zdjęciu zaznaczyłam o co mi chodzi. Przeglądaliśmy wózki z M i wszystkie praktycznie mają w taki sposób zrobiony ten podnóżek i średnio nam się to podoba, ale nie wiem jak z użytkowaniem.
Zobacz załącznik 832069
No to super, żeby tylko działałyAle przepisał mi lekarz tabletki które łagodzą mdłości powinno być lepiej. Dziś mąż mi wykupi.
![]()
Bardzo Ci współczuję takiego samopoczucia, nie wyobrażam sobie jakie to musi być uciążliwe i męczące.Mam nadzieje i juz mogły by pomału odpuszczac bo z 1 cora do 5 miecha się męczyłam A to dopiero 10 tydzień leci. Także mam nadzieję że ustapia szybciej
![]()