• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi już moja ginekolog na wstępie powiedziała że raczej nie będę miała dużego brzuszka patrząc jak w pierwszej ciąży wyglądałam, że w połowie w 19t prawie nic nie było widać, bardziej jakbym się najadła... A ta dziewczyna z pracy chyba zazdrosna.. Nie wiem. ja jestem drobna i niska więc jak już miałabym brzuch to co byłoby dalej :o

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wygladalabys jak ja [emoji23] Mi szybko "wywala" i mam naprawde duze. Juz kiedys pisalam, ze babka w szpitalu nie chciala mi uwierzyc ze nie mam ciazy blizniaczej. Niska tez jestem.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Wygladalabys jak ja [emoji23] Mi szybko "wywala" i mam naprawde duze. Juz kiedys pisalam, ze babka w szpitalu nie chciala mi uwierzyc ze nie mam ciazy blizniaczej. Niska tez jestem.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja też jestem niska, a w 1 ciąży miałam taki brzuch, że wygladałam jak betoniarka, bo mi go wywalilo do przodu i na boki. A wtedy bylam duzo duzo szczuplejsza. Strach się bać co będzie teraz ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry