reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Do kiedy chcesz pracować?? Mnie szef prosił żeby do maja bo w marcu przenosimy się na nowa lokalizacje i będzie młyn a tylko ja zarządzam działem i chce żebym to jeszcze ogarnęła ale szczerze nie wiem czy dam radę

16udyx8di9hvrs5t.png
Mnie za to szefowa chciała jak najszybciej wygonić na l4 [emoji14]

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mnie za to szefowa chciała jak najszybciej wygonić na l4 [emoji14]

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Właśnie u mnie problem jest taki ze nie ma mnie kto zastąpić bo tylko ja zarządzam tym działem musimy kogoś wyszkolić a to tez trwa.. a już mi się nie chce pracować [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziękuję za tak dobra wiadomość... Pamiętasz w którym tygodniu wykryli jej to cholerstwo? :) dziś byłam zrobić badania w tym laboratorium co wczoraj i dwa tygodnie temu i poszłam jeszcze do zupełnie innego laboratorium żeby sprawdzić jaki tam wyjdzie wynik :)

f2w39n7303c24ozn.png
Nie pamiętam ale sądzę, że przy tych pierwszych badaniach, które zleca lekarz.

To oznacza, że zarazilas sie dawno temu i nie masz się czego obawiać :) Ja też mam takie wysokie Igg już 8 lat temu w pierwszej ciąży takie miałam. Jako dziecko uwielbiałam koty więc moze wtedy przeszłam toxoplazmoze :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mnie się wydaję, że koty nie mają tu nic do rzeczy albo prawie nic :) Sama od dziecka miałam styczność z kotami a a teraz sama mam w domu dwa, z czego jednego już 15 lat :) Więc prędzej obstawiałabym zarażenie przez zjedzenie jakiegoś zakażonego mięsa.

Też macie rano tak że po nocy boli was brzuch??? Ja czuję się mniej więcej tak jakby po leżeniu czy spaniu wszystko musiało mi się rozciągnąć do moich normalnych rozmiarów... Co rano to samo.. Taki skurcz, a później już ok. Ale nie przyjemne to raczej :/

p19u3e3k1bno3uzw.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry