gochagosiaczek
Fanka BB :)
Kochana nie stresuj sie bo Ci sie nerwus urodziA ja właśnie u lekarza czekam i znów się tak stresuje ze aż mnie brzuch boli...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana nie stresuj sie bo Ci sie nerwus urodziA ja właśnie u lekarza czekam i znów się tak stresuje ze aż mnie brzuch boli...
Ja dwie poprzednie ciąże przechodziłem super ale byłam o kilkanaście lat młodsza ☺a może poprostu niepamietam tych złych momentów ☺Każdy inaczej przechodzi ciążę... U mnie było kiepsko przez ok 2/3 tygodnie... Myślę, że od drugiego trymestru już u wszystkich będzie dużo lepiej
![]()
Niektóre kobiety twierdzą, że mogą za inne kobiety rodzic, ale ciąży by za nikogo nie chciały przechodzić bo tak im ten okres doskwieral... U mnie było ciężko bo wymioty itp, ale teraz jest superJa dwie poprzednie ciąże przechodziłem super ale byłam o kilkanaście lat młodsza [emoji5]a może poprostu niepamietam tych złych momentów [emoji5]
Witaj w klubie [emoji6]Będę rodzić w Rzeszowie
Niektóre kobiety twierdzą, że mogą za inne kobiety rodzic, ale ciąży by za nikogo nie chciały przechodzić bo tak im ten okres doskwieral... U mnie było ciężko bo wymioty itp, ale teraz jest supergdyby jeszcze te pojawiające się z każdej strony obawy... Kiedyś gdy tych badań się tyle nie robiło to kobiety były spokojniejsze
no i internetu nie było...
![]()
Obiecałam sobie ze po tej wizycie wyluzuje już wkoncu dziś zaczęłam 11 tydz ost raz byłam w 7 tyg potwierdzić ciąże i groszek miał 3mm
Stres chyba będzie do samego końcaJa obiecuje sobie to przed każdą wizyta że ta będzie już ta ostatnia przed którą się stresuje![]()
Też tak myślęStres chyba będzie do samego końca![]()