reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie też trzecie (nieplanowane) i boję się reakcji typu że trójka dzieci to już patologia [emoji34]

Haha, ja na czwarte czekam :D Co prawda wszystkie planowane, ale to akurat nie ma znaczenia - bo co komu do tego :)

Niestety gadali i beda gadac..... Ludzie sa okropni nie rozumieja ze mozna chciec miec duza rodzine. Najbardziej wkurza mnie gadanie ze to z powodu 500+ ,ja na 1 nie mam i dodatkowych swiadczen tez nie pobieram wiec niech spadaja. Bo 500 sie skonczy a wychowywac trza dalej. A znam takie osoby co jak mialo to wejsc to od razu dzieciaka sobie robili.

Do łez mnie bawi takie gadanie :D Zawsze odpowiadam, że mam taką ciekawą właściwość, że jak w 2012 roku rodziłam trzecie dziecko, to tylko dlatego, że JUŻ WIEDZIAŁAM, że za 4 lata mi dadzą tysiaka na wszystkich :p
Sorry, ale więcej na przedszkole i obiady szkolne na moje dzieci wydaję co miesiąc. Jeśli ktoś myśli, że dla tych 500 zł decyduję się na dziecko, to ja mu bardzo współczuję, bo musi mieć coś z głową, a to się trudno leczy :D

Miałam choinę pokazać :D Nie zwracajcie uwagi na łuczek :D Nasz dom jest z lat 90. i jak go półtora roku temu kupowaliśmy, to łuczek już był. Jakoś na razie nie ma weny na wyburzenie go ;) Amerykanie by się zachwycali, że "styl hiszpański" ;)

IMG_20171215_202820_zpssrbdymbp.jpg

reklama
A jakiego masz lekarza? Ja nadal nie moge sie zdecydowac..
serio? Musze tam wdepnac ;)
trzeba sie zapisywac bo moja dofinansowanie z miasta.kiedys bylam na liscie rezerwowej i bylam na dwóch spotkaniach z synkiem bardzo mi sie podobalo.we wroclawiu dzislz tez kljb Mamuski raz w miesiacu spotkanie mama i maluszek a raz dla samych mam super .groty solne tance warsztaty i wiele innych bezplatnie
Chodze teraz teraz do doktora Ślisza mega ujal mnie dokladnosci i podejsciem ,ma dobre opinie wiec zostaje u niego.W zeszlym roku leczylam sie tam u dr Fabjanskiego tez swietny z klinik w druga ciaza z bolerioza trafilam do dr Andryszczuk z kaminskiego jak probldmy w ciazy czy choroby w ciazy warto do niej ma mega wiedze

Haha, ja na czwarte czekam :D Co prawda wszystkie planowane, ale to akurat nie ma znaczenia - bo co komu do tego :)

Do łez mnie bawi takie gadanie :D Zawsze odpowiadam, że mam taką ciekawą właściwość, że jak w 2012 roku rodziłam trzecie dziecko, to tylko dlatego, że JUŻ WIEDZIAŁAM, że za 4 lata mi dadzą tysiaka na wszystkich [emoji14]
Sorry, ale więcej na przedszkole i obiady szkolne na moje dzieci wydaję co miesiąc. Jeśli ktoś myśli, że dla tych 500 zł decyduję się na dziecko, to ja mu bardzo współczuję, bo musi mieć coś z głową, a to się trudno leczy :D

Miałam choinę pokazać :D Nie zwracajcie uwagi na łuczek :D Nasz dom jest z lat 90. i jak go półtora roku temu kupowaliśmy, to łuczek już był. Jakoś na razie nie ma weny na wyburzenie go ;) Amerykanie by się zachwycali, że "styl hiszpański" ;)

IMG_20171215_202820_zpssrbdymbp.jpg
Sliczna [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moja ginekolog jest na Szopena więc tam na pewno. Byłam tam w sierpniu na patologii ciąży z poronieniem i na warunki naprawdę nie mogłam narzekać. A porodówka podobno jest jeszcze lepsza. W lutym rodzi tam moja przyjaciółka więc będę bardziej zorientowana [emoji4] Odremontowali ten szpital [emoji4] a Ty gdzie?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry