misis188
Fanka BB :)
To trzeba kupic takiego co ma wloski a nie sierśćHi, hi. Zwierzaki są zajebiaszcze
Ja mojego bąbelka zagłaskałabym na śmierćTylko potem wszystko mnie swędzi i mam bąble bo mam uczulenie. Ale i tak uwielbiam go czochrać
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To trzeba kupic takiego co ma wloski a nie sierśćHi, hi. Zwierzaki są zajebiaszcze
Ja mojego bąbelka zagłaskałabym na śmierćTylko potem wszystko mnie swędzi i mam bąble bo mam uczulenie. Ale i tak uwielbiam go czochrać
![]()
pierwsza ciąża pierwsza próba 5dniowa blastka metoda ICSIDziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Za którym razem wam się udało zajść w ciążę ?
I czy na sztucznym czy naturalnym ?
EEEjjj czemu karmicie pieseła starą kiełbasąOj, skądś ja to znam
Położy się przy nas i nagle czujemu odur takiej starej, zepsutej kiełbasy
A jak mówimy mu że fuj, to robi taką zdziwioną minę "ale o co chodzi?"![]()
Marg a może mama nie chce tego rozdrapywać? Ja nie lubię jak mnie ktoś pyta jak się czuję pod tym względem (chodzi mi o rodzinę) bo wtedy czuję się jak ułomna, bo u mnie w rodzinie nikt nie ma takiego problemuPowoli dochodzę do siebie....fizycznie bo psychicznie to roznie. próbuje rozmawiać z mężem na temat dalszego leczenia mając na myśli 12 komórek zamrożonych bo na punkcie i stymulacje napewno by się nie zgodził... nie wiem co wyniknie z rozmów ale tak łatwo się nie poddam. Staram się jak najwięcej czasu spędzać z synem bo to mi pomaga.
najbardziej dobija i wkur...zachowanie najbliższych czyli mamy i siostry. Mama tylko raz zapytała po powrocie od lekarza co teraz czy do szpitala czy nie.. od tamtej pory zero tematu. Dosłownie nic, zamiast czuć wsparcie czuje odracenie. Nawet nie wie że zaczęłam się oczszczac, że jednej nocy to na kiblu siedziałam bo leciało że mnie jakbym sikałai zastanawiałam się nad szpitalem. A mieszkamy w jednym domu
Ciagle gada tylko z moją siostra o jej ciąży.... a siostry unikam,inaczej nie umiem.
trudne to wszystko.
Asiulka, ładnie spada, trzeba czasu i cierpliwości, ale wygląda to dobrze :* U niektórych dłużej się wlecze. Mi spadła o ołowę w ciągu kilkunastu godzin a potem znowu rosła przez ok 3 tyg. Dzień przed łyżeczkowaniem robiłam betę i dopiero zaczęła spadać ale zabieg i tak miałam.
Asiu beta ma prawo spadac do 6 tyg a juz tym bardziej z takich wartosci. pare dni i bedzie zero
Ja szczepienia sobie daruję jeszcze, jak beta mi się będzie podobała to może skusze sie na te wlewy, a jak będzie jakaś niemrawa to chyba zostanę przy accofilu tylko, ze względów finansowychNo Ty to mialas historie, nastepnym razem bedzie lepiej! Bo beta juz nigdy nie spadnie [emoji120] Wlasnie a kiedy w koncu ten transfer? idziesz na stycznia? postanowilas co zrobic ze szczypionkami?
Ja mam Pasnika 12 stycznia, jestem ciekawa co mi powie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczepienia sobie daruję jeszcze, jak beta mi się będzie podobała to może skusze sie na te wlewy, a jak będzie jakaś niemrawa to chyba zostanę przy accofilu tylko, ze względów finansowychEwentualnie zapytam gina czy będzie możliwość podjąć tą decyzję jak już przyjdzie pora
Wiem, że niektóre dziewczyny stosują accofil do 12tc więc chyba to będzie najlepsze rozwiązanie
![]()
no widziałam go ... masakra jakas zastanawiam sie czego teraz używać ...Laski, jeśli któraś z Was nie obejrzała jeszcze dokumentu "tampon - nasz intymny wrog" to zalecam szybko znaleźć gdzieś na Player albo po prostu w necie. Kurcze, to powinien być film pogladowy w szkole podstawowej na lekcjach wychowania do życia w rodzinie czy jak to się teraz nazywa.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Jeżeli możesz to dopisz mnieMamy taki kalendarz że zapisujemy wszystkie wizyty,transfery , bety itd żebyśmy wiedziały kto kiedy co ma i żebyśmy trzymały kciuki
Jeżeli chcesz żeby Cię dopisać na jakiś dzień to pisz to Cię zapisze![]()