dżoasia
Fanka BB :)
Jak się leczysz w Macierzyństwie to chyba kuujesz je tam gdzie jaMożesz zdradzić gdzie kupujesz leki w Krakowie?[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W Kauflandzie na Bratysławskiej Dr Max
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak się leczysz w Macierzyństwie to chyba kuujesz je tam gdzie jaMożesz zdradzić gdzie kupujesz leki w Krakowie?[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oo kochana to startuj już z tymi lekami i wierzę że ten transfer będzie szczęśliwy...a meta będzie na porodowceJutro dokładnie z doktorkiem ustalę co i jak, accofil na pewno jak wcześniej, heparynę mi obiecał, więc zadbam o to, żeby nie zapomniał i jak będzie ładna beta i przyrost to pewnie wlewy z IG, tak myślę, ale czy to się jeszcze nie zmieni to nie wiemPlaster z estradiolem nakleję już dzisiaj, żeby sie nie okazało jutro, że za późno jest
Makowce upieczone, uszka zrobione, pierogi gotowe, jutro jeszcze eksperymentalne ciacho zapodam (zobaczę czy wyjdzie to to twórczość własna) leki podliczone, niech już będą te święta
![]()
musi Ci się udacNo bo tu nie chodzi tyle o normy co o aparat, na którym wykonywane jest badanie. Są bardziej lub mniej dokładne i ten wynik dzisiaj mógłby być nieco inny na tym, niż na innym aparacie. Więc dlatego bym się nie sugerowała tym dzisiejszym wynikiem w środęOki, to pomysle nad tym jutro wieczorem i podpytam mame, gdzie nam bedzie po drodze. Tutaj ciezkie warunki, ledwo dzis przez snieg wyjechalysmy z domu. Wiec oby nas nie zasypalo.
Ty mnie nie strasz dzoasiu, czemu mam sie nie sugerowac dzisiejsza beta? Lomatyjo, ja nadal jestem niekumata dzis, sorka
Jak by Bozia dala i dwie kropeczki sie uchowaja, bedziemy sie cieszyli. Ale tak daleko narazie nie mysle![]()
Dziękuję za kciuki, mam nadzieję, że będę mogła Ci się odwdzięczyć i to jakoś w miarę niedługo. Póki co ja co prawda bez czekolady ale za to winem i myślami jestem z TobąOo kochana to startuj już z tymi lekami i wierzę że ten transfer będzie szczęśliwy...a meta będzie na porodowcemusi Ci się udac
![]()
Kazde labo ma swoje normy.czasem beta podawana jest w innych jednostkach.jezeli niemasz mozliwosci zrobienia w tym samym to zrob w innym ale w piątek zrob w tym co w środe.A powiedzcie dziewczyny, czemu powinno robic sie w tym samym? Czy chodzi o normy laboratoryjne?
Tam gdzie dzis bylam jest troche problematycznie. Generalnie chodzi o to, ze nie ma mozliwosci wgladu online a w trybie normalnym wyniki bywaja dopiero po godz 14 nastepnego dnia. Cito mialo byc na 8 rano nastepnego dnia, uprosilam, aby Pani to cito jeszcze bardziej przyspieszyla.
O ile w srode dam jeszcze rade, to obawiam sie, ze np. w piatek wynikow moge juz nie otrzymac przed Swietami a doktor prosil o telefon w 11 dpt.
No bo tu nie chodzi tyle o normy co o aparat, na którym wykonywane jest badanie. Są bardziej lub mniej dokładne i ten wynik dzisiaj mógłby być nieco inny na tym, niż na innym aparacie. Więc dlatego bym się nie sugerowała tym dzisiejszym wynikiem w środę![]()
Mam ten sam zestaw od dłuższego czasu...będę grubą bezpłodną alkoholiczkąKochane moje... życie niektórych z nas tutaj jeszcze nie rozpieszcza tak więc osłodzmy je trochę...ja właśnie zjadłam całą czekoladę i tak się zastanawiam czy nie zapic tego jeszczeTak więc kto może niech pije winko i je czekokade a kto już jest w dwupaku to tylko czekolada
![]()
Kazde labo ma swoje normy.czasem beta podawana jest w innych jednostkach.jezeli niemasz mozliwosci zrobienia w tym samym to zrob w innym ale w piątek zrob w tym co w środe.
Skrajne nie, ale w przypadku takich wczesnych i małych wyników niewielka różnica może mieć duże znaczenie. Kilka jednostek mniej i może się wydawać, że przyrost np będzie poniżej normy i stres gotowy.Rozumiem, czyli moze byc rozbieznosc. Ale powiedz Dzoasia, czy mozliwe w takich przypadkach jakies skrajne wahania?
To ja zjadłam i za Ciebie ta czekoladę, ale sadełkiem chętnie się podzielęDziękuję za kciuki, mam nadzieję, że będę mogła Ci się odwdzięczyć i to jakoś w miarę niedługo. Póki co ja co prawda bez czekolady ale za to winem i myślami jestem z Tobą![]()