reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Widzisz, dla każdego jest to sprawa indywidualna, ty tego nie potrzebujesz, inne nie wyobrażają sobie w tym momencie być same,każda z nas jest inna,
Jasne, że tak :) ja w żaden sposób nie neguję tego, że ojcowie chcą być przy porodach :) chodziło mi właśnie tylko o to, że każdy jest inny i nie każdy chce żeby mąż był przy porodzie :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To, że teraz facet może być przy porodzie jest fajne bo daje ludziom wybór, ale to ich wybór i nie ma co tego komentowac :) i tak samo z usg :) ja zdecydowałam, że pozwolę mojemu iść jak będzie przez brzuch bo to będzie dla mnie bardziej komfortowe :) na prenatalnych będzie po raz pierwszy :) tym bardziej, że w moim mieście nie wykonują i musi mnie zawieźć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój mąż sam chce iść jak będzie przez brzuch :) ale zobaczymy czy akurat się uda mu wcześniej zjechać do Polski :)

Ulala83 mój syn bardzo chce mieć rodzeństwo. Można powiedzieć, że to on nas namówił na drugie, bo wcześniej raczej nie chcieliśmy ;) Bardzo sie cieszy, ale trochę się boję, że go to przytloczy jak mama będzie ciągle zajęta dzidzią.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mój mąż sam chce iść jak będzie przez brzuch :) ale zobaczymy czy akurat się uda mu wcześniej zjechać do Polski :)

Mój to też się nie pcha narazie jak wie, że przez pochwe [emoji16] Haha jak się musi czuć facet, który patrzy jak inny facet gmera przy jego kobiecie [emoji16][emoji16] to tak jak sobie pomyślę, że ja byłabym z nim na jakims badaniu a on przy jakiejś babie majty w dół i ona oglada haha

f2w39n7303c24ozn.png

A w czwartek o której macie wizyty? Ja pewnie zacznę bo mam o 8:30 [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja się dowiem jutro ponieważ lekarz ma pełną listę i będą dzwonic czy któraś pacjentka wypadnie, a jeśli nie to będę przyjęta na sam koniec czyli koło 22 :(

Mój to też się nie pcha narazie jak wie, że przez pochwe [emoji16] Haha jak się musi czuć facet, który patrzy jak inny facet gmera przy jego kobiecie [emoji16][emoji16] to tak jak sobie pomyślę, że ja byłabym z nim na jakims badaniu a on przy jakiejś babie majty w dół i ona oglada haha

f2w39n7303c24ozn.png
Haha dokładnie, w sumie dla mnie to też było by dyskomfortem bo skupiałabym się tylko na tym gdzie on patrzy [emoji14]

Mój mąż też miał wyjść na koniec, ale nie miał serca mnie zostawić. Ja po 14 godzinach bólu byłam już tak wyczerpana, że nie miałam siły przeć. On mi wtedy wodę podawał pomiędzy skurczami bo bym chyba tam już padła. Potem krzyczał mi do ucha, że mamy syna, bo jak wyszło to ja byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co sie dzieje wokół mnie [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Moja starsza siostra, z która jestem bardzo blisko sama się wepchnela, że ona bardzo chce być przy porodzie [emoji16] no to się zgodziłam bo ja też uważam, że pomóc się przyda [emoji16] ale wolę pomóc siostry niż faceta [emoji16]ale broń Boże ja dziewczyny nie oceniam, super, że Wasi faceci są tak dzielni [emoji4] mojego przeraża jak widzi filmiki, gdzie kobiecie przez brzuch widać nozki dziecka [emoji16] chyba jest za wrażliwy... Bo jego przeraza myśl, że mnie coś boli [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Moja starsza siostra, z która jestem bardzo blisko sama się wepchnela, że ona bardzo chce być przy porodzie [emoji16] no to się zgodziłam bo ja też uważam, że pomóc się przyda [emoji16] ale wolę pomóc siostry niż faceta [emoji16]ale broń Boże ja dziewczyny nie oceniam, super, że Wasi faceci są tak dzielni [emoji4] mojego przeraża jak widzi filmiki, gdzie kobiecie przez brzuch widać nozki dziecka [emoji16] chyba jest za wrażliwy... Bo jego przeraza myśl, że mnie coś boli [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój potrafi zwymiotować jak ma pokroić mięso surowe [emoji14] Ale jakoś przetrwał. Mam nadzieję, że teraz też ze mną będzie :) Nieważne kto, mąż, siostra, przyjaciółka, ale pomoc bliskiej osoby jest naprawde nieoceniona :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry