reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry. Zmykam do dentysty. ;) Mąż w domu to i dzieci dziś zostają bo coś kaszlą a żeby ich do świąt nie rozłożyło. Na 10 mam sąd. Rozprawę spadkowa. A na 11.45 ginekologa. Ależ nam dziś stracha od samego rana.

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

Hejka, i ja witam z rana :) dziś miałam pobudek o 02:30 na siku i idę taka Zaspa, świece światło w łazience i jak tylko zobaczyłam kibelkiem od razu wszystko mi się podniosło i sobie rzygnelam :/ oczywiście nie mogłam dojść do siebie i dopiero nad ranem usunęła, dawno już nie wymiotowalam około tyg tylko mnie bardzo wieczorem muli, może Dlatego że to wszystko tak wstrzymuje

No i dzisiaj się zaczynam 13 tydz:)h
Czytam w preglife że minęło mi już 30 % ciąży, wow jestem w szoku i że po rozpoczęciu 13 tyg ryzyko poronieniea spada aż o 65% oby tak bylo
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam mocno kciuki :) ja już jutro

Ostatnia edycja:
Hejka, i ja witam z rana :) dziś miałam pobudek o 02:30 na siku i idę taka Zaspa, świece światło w łazience i jak tylko zobaczyłam kibelkiem od razu wszystko mi się podniosło i sobie rzygnelam :/ oczywiście nie mogłam dojść do siebie i dopiero nad ranem usunęła, dawno już nie wymiotowalam około tyg tylko mnie bardzo wieczorem muli, może Dlatego że to wszystko tak wstrzymuje

No i dzisiaj się zaczynam 13 tydz:)h
Czytam w preglife że minęło mi już 30 % ciąży, wow jestem w szoku i że po rozpoczęciu 13 tyg ryzyko poronieniea spada aż o 65% oby tak bylo
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam mocno kciuki :) ja już jutro

No to super :) odrazu człowiekowi trochę lżej na serduchu nie :)

M lubi ten kolor :) uznałam że zielone będą neutralne [emoji14]
Śliczna fotka dzidzi [emoji7] Zastanawiam się jak to jest że niektóre z Was dostają takie fajne zdjęcia z bliska gdzie dokładnie widać szczegóły a ja mam takie z mini dzidzia :( Mam nadzieję, że jutro na prenatalnych w końcu dostanę też takie fajne :)
Lekarz robi zbliżenie i wtedy tak widać :) i całe usg przebiega w takim rozmiarze

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja tez core wyslalam i polozylam sie do lozka z powrotem :)
Ktoras kobietka wrzucala tu zdj zmiany koloru wlosow, ja dzis tez zmieniam z rudo/blondu na ciemny braz. Takie mam naturalne, wiec mam nadzieje ze skoncze na troche z farbowaniem. Choroba przechodzi dzieki Bogu, bo juz oddychac nie moglam. Dzis musze zrobic kapusniaczki na wigilie (zamroze je) bo taki dostalam przydzial, a w sobote krem pieczarkowy. W domu totalny nielad, balagan i zero sprzatania przedswiatecznego. Ale tak bedzie :) Slucham sie potulnie rodzinnej ktora mowila "lezec, lezec, lezec" [emoji23]

Trzymam kciuki mocno za dzisiejsze wizyty i cudownie ze wczorajsze udane. Naprawde az sie czlowiek usmiecha, jak wracacie i pokazujecie zdj zdrowych dzieciaczkow :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Do góry