• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chętnie sobie myknę na zwolnienie. Nie ukrywam. Moim zdaniem organizm musi być wypoczęty, żeby się udało a codzienna gonitwa nie ułatwia sprawy.
No ja nie chodze na jak wy, ale trening schulza już codziennie zapodaję :) W święta trochę gonitwy jeszcze będzie ale za to sylwestra spędzam w swoim własnym prywatnym łóżku, w nowy rok lenistwo a potem urlopik ;)

@dzoasia Toboe cos jest po tym estrofemie? Ja do tej pory biore i nic mi po nim nie jest..co kraj to obyczaj [emoji5]
Mam nadzieje ze panienka juz pracuje nad endo?[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kilka postów dalej obrazowałam mniej więcej jak się po nim czułam ostatnio, nie wiem jak teraz będzie :D
Nad endo pracuję cały czas od samego zabiegu, najpierw, żeby się w pełni zregenerowało, przed @ żeby w końcu przyszła i to taka konkretniejsza (i była:D) a teraz, żeby znów się ładnie odbudowało :D Grunt to systematycznosć :D
A ty kochana jak się dzisiaj czujesz? :*

reklama
Może u mnie się tak skończy. ;)
Ogólnie nie mam weny. Zawsze jakieś ciasta, sałatki, pierogi, uszka, wymyślanki, wszystko domowe, własnoręcznie robione a w tym roku totalna olewka.
I u mnie zero.Choinka stala lysa az dzis M sie zlitowal i ja ubral.Poerniki sam zrobil w sobote ja mialam ozdobic i do tej pory czekaja..w.domu nie posprzatanie, nawet ciasta, nic zero null. Jakos nie czuje tych swiat..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry