Margana
Fanka BB :)
Witaj i napisz cos wiecej o sobie [emoji5]Cześć dziewczyny...
Przygarniecie mnie..?
Ostatnia @ 2.10, termin na 10.07
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj i napisz cos wiecej o sobie [emoji5]Cześć dziewczyny...
Przygarniecie mnie..?
Ostatnia @ 2.10, termin na 10.07
Slicznie [emoji5]![]()
Zafundowałam sobie dziś rzęskipod te święta
i udane prenatalne
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mogę się tylko domyślać, jak Ci ciężko, nie móc się zająć synkiem...Szczerze, kiepsko sobie radzę. Ja mam jeszcze 2 dzieci a synek ma dopiero 2.5 roku i strasznie mi z tym, że nie mogę się nim zająćmogę go tylko przytulać. Córka już starszą to rozumie.
I ja :-)Ostatnią miesiączkę miałaś tak jak ja :-)
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Uda Ci się, zobaczysz. Moja pierwsza i druga ciąża też były z plamienia mi, krwawieniami s dzieciaczki są. Jeszcze Ty już jesteś dalej niż ja. Teraz będzie coraz bezpieczniejMogę się tylko domyślać, jak Ci ciężko, nie móc się zająć synkiem...
Ja nie mam dzieci, starałam się od wielu lat, ale dopiero teraz się udało..
Zawsze chciałam mieć duża rodzinę, i mam nadzieję, że się mimo wszystko uda....
cóż mogę o sobie napisać... Mam na imię Agnieszka, w styczniu skończę 35lat, i po kilku latach starań jestem w 11tcWitaj i napisz cos wiecej o sobie [emoji5]
Dziękuję.. :*Uda Ci się, zobaczysz. Moja pierwsza i druga ciąża też były z plamienia mi, krwawieniami s dzieciaczki są. Jeszcze Ty już jesteś dalej niż ja. Teraz będzie coraz bezpieczniej
Trochę trzeba było docisnąć, bo maleństwo schowało się w najdalszej części macicy...@Agnieszka usg przez brzuch raczej by plamien nie nasililo. Chyba że lekarz mocno doczekał. Prędzej badanie ginekologiczne.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom