• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale to nie jest tak, że u dziewczynek byś tego nie widziała tylko u dziewczynek jest równolegle z kregoslupem a u Ciebie idzie pod kątem 30 stopni

f2w39n7303c24ozn.png

A ty masz cos z medycyna? Bo ja tylko pielegniarstwo ale na usg plodu sie nie znam ;) pisze 3*4 zadne usg 13tc nie da ci pewnosvi plci tylko badania nifty ktore robi sie bardziej pod katem chorob ktore moga byc pws itd przy okazji daje wyniki chromosomow XX lub xyy wiec dowiem sie niedlugo

reklama
@Agatka29 Szew moze byc sciagniety w kazdej chwili, za pierwszym razem mialam skurcze nie do zatrzymania i krwawienie. Ale planowo u mnie sciagnac chca w 34 tygodniu. Wtedy szyjka ma szanse przygotowac sie do porodu.
Licze, ze to lozysko zawedruje w gore w te kilka dni... inaczej groza mi plamienia, krwotoki i lezenie w szpitalu. Beda musieli zdjac szew a szyjka wtedy nie da rady :/ :/ Albo nie beda chcieli zalozyc przez umiejscowienie lozyska i bedziemy czekac. U mnie kazdy tydzien ma znaczenie....

Trzymam kciuki wierzę że wszystko będzie dobrze :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry