Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety testy na alergie z krwi mało kiedy dają wyniki, w sensie rzadko coś wychodzi...Z tego co moja lekarka mówiła ze odczulanie jest chyba od 3 roku życia. Do tego czasu czesc alergii ustępuje. U mojego pawelka też byly podejrzenia co różnych alergii bo miał co chwilę jakąś wysypke. A to po jedzeniu a to jak się go na czymś polozylo.
Miał robione badanie krwi pod kątem alergii ale wszystko wyszło dobrze. Tzn ze nie jest na nic uczulony.
Nie raz jeszcze ma jakąś wysypke Ale posmakuje mu kremem calmapherol czy jakoś tak i znika.
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
To pewnie testy na alergie z krwi, mało kiedy coś wychodzi...Moj mial ustalany profil pokarmowy. Nic nie wyszlo.
Musisz spr w swoim laboratoriumDziewczyny ile się czeka na wynik hiv? Bo dostałam skierowanie. Wizyta na 11 stycznia i mam mieć wyniki.
Ja czekałam może 2-3 dni dłużej niż na zwykłą morfologie. Myślę że spokojnie się wyrobisz [emoji6]Dziewczyny ile się czeka na wynik hiv? Bo dostałam skierowanie. Wizyta na 11 stycznia i mam mieć wyniki.
Bierzesz fura-ginę?