martaaa515
Fanka BB :)
Moje też obydwa planowane, pierwsze w drugim cyklu starań ale niestety stracone i drugie w drugim cyklu [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam wątpliwości co do tego badania choć wiem, że jest zakecane... I już pisze czemu... Mam koleżankę, która jest w 25 tc i na pierwszych prenatalnych usg super a w pappa coś nie tak... I aby to sprawdzić musiała czekać aż do drugich prebatalnych... Choć ciążę prowadzi w bardzo znanej klinice leczenia bezplodnosci i prowadzenia ciąży... Każdy lekarz to specjalista, w klinice robią prenatalne... A musiała się biedna stresować cały trymestr bo pappa wyszedł źle choć na 2 pren okazało się, że wszystko idealnieBo nikt was nie uswiadamia
Ok urodzilas zdrowe bez pappa jednak sa przypadki przeciez ze usg ok a wyniki krwi nie
Oczywiscie nawet jesli wyjdzie zle to przeciez zatrzymamy dziecko ale o psychiczne prxygotowanie sie ,nie masz stres ze wszy ok ???
Widziałam filmik na youtube jak przykladowo robi prenatalneSadzilam ze choc pappa robia w pl bo usg nic nie daje 80 par ok zdrowe dzidzi a skad wiedziec czy nie bede w 20 chorych
![]()
Lubie ja czytac
W nocy ani cienia bólu więc to chyba jednak się rozciąga jeszcze wszystko. Zobaczymy jak będzie w dzień ale już mnie to tak nie niepokoi, przecież jakby było coś nie tak to bolałoby cały czas a nie z przerwą na sen [emoji2] na wszelki wypadek dzisiaj leżę a mąż sprząta i gotuje [emoji2]
![]()
Będę go słuchać i dalej polegiwać [emoji4] w końcu to on jest najważniejszy [emoji4]Dokładniewidocznie dzidziusiowi się nie spodobały Twoje spacery
![]()