reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jak tam dziewuszki gdzie imprezujecie?;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Colorado to specjalnie dla Ciebie :D Zobacz załącznik 833785
Co do mleczka i lustra to wiedział co zrobić żeby mieć szlaban na sprzątanie łazienki [emoji14]
Super że bluzeczka pasuje jak ma taki krój to będzie rosła z Wami :)
Kasia gratulacje dla Filipka!!! Teraz tylko patrzeć jak będą kiełkować;)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzięki! Wstałam i nawet tak mi jakoś żwawiej! [emoji16]

Kurde, może faktycznie taki miał zamiar z tym mleczkiem?! Mistrz intrygi!

Gratuluję ząbka [emoji4]

Mam nadzieję z tą dziedzicznością mdłości i innych przyjemności :)

Mimi, mam posprzątaną chałupę i wyciągnięte planszówki ale schowane przed kotami [emoji16] czyli wszystko gotowe. No, i mąż jest uzbrojony w czipsy (fuj!) [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

My też już gotowi. Sałatka zrobiona, ciasto upieczone, szampan się chłodzi, fajerwerki czekają, jeszcze tylko koreczki zrobimy :)

Z powodu imprezowania z młodocianym Filipem fajerwerki będziemy odpalac po godzinie 20, co by młody mógł nacieszyć oczy :)

U mnie mąż to gotuje za to cudnie
emoji173.png
moje gabaryty poniekąd z tego wynikają
emoji23.png
no i wiesza mi firanki, bo ja powyżej 2giego stopnia drabiny to nie wyjdę
emoji16.png
No widzisz, coś za coś.. Mój umie jedynie jajecznice zrobić :p

Dziewczyny, myślicie, że brak mdłości w ciąży może być dziedziczny? Ostatnio z mama rozmawiałam i mówiła mi, że w ciąży nie miała nigdy mdłości, jedynie potem ją zgaga męczyła i kręgosłup, tak to bez problemów
Nie chcę Cię rozczarować, ale moja mam nie miała mdłości, ani wymiotów przez 3 ciąże, a ja do dnia dzisiejszego mam mdłości i zdarza się jeszcze, że wymiotuję :D

Kasia gratuluję pierwszego zębola :d kto znalazł :D ?

Jak tam dziewuszki gdzie imprezujecie?;)
W domku przed Tv :) zrobiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem, szarpanego kurczaka do tortilii, mini serniczki z truskawkami, mam picollo i popcorn- mogę świętować :D

Witam się i ja Sylwestrowo-domowo ;)
Sałatka gyros zrobiona, chatka baby jagi i metrowiec się chłodzą, przekąski na stole. Czekamy tylko na powrót Kuby od dziadków ;) Kupilismy żarówkę dyskotekową w Biedronce,będzie mlody zachwycony ;)
Kasiu gratulujemy wyczekanego ząbka :*
Colorado obys się Świetnie czuła całą ciąże:)
A Tobie Szafirek mogłyby te mdłości odpuścić wreszcie :*
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :* Aby był lepszy a chociaż bie gorszy niż mijający [emoji14] Duuużo zdrówka przede wszystkim:* I miłości :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny [emoji4] my też sylwester w domku [emoji4] mielismy okazję iść do znajomych, ale mamy trzy psiaki, w tym dwa panikujące przy strzałach fajerwerków, więc zostajemy w domku. Spędzamy czas przy filmach i w łóżku, z dobrym jedzonkiem [emoji16]

Wszystkiego dobrego wam życzę na ten nadchodzący rok [emoji4] żeby był jeszcze lepszy niż obecny [emoji6] udanych domowych i nie domowych zabaw

oar8csqv68nxtydn.png

Witam i ja domowo:) Dziś pozwalam sobie na wszystko a od jutra wracamy do prawidłowego jedzonka :) Mąż jako kierowca dziś robi wiec szampana się napije jak skończy Kapsio ma piccolo a ja wodę ale oczywiście niegazowana :)
Kochane moje życzę Wam wszystkigo najlepszego w tym nowym roku dużo odpoczynku,mało stresu oczywiście zdrówka i pociechy z naszych pociech i z mężów też :D Buziaki kobietki :* :* :*

reklama
Do góry