Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w pierwszej ciąży poczułam pierwsze ruchy około 20 tygodnia i też pamiętam, że strasznie na nie czekałam i doczekać się nie mogłamKurde a ja nic totalnie nie czuje... wprawdzie dopiero 17 tydz zaczynam i to pierwsza ciąża więc jeszcze mam na to czas, no ale.. Tak chyba się zaczynam trochę niecierpliwić..
![]()
Wkurzyłabym się, choć wiem, że takie rzeczy się zdarzająZagadka wyników mojego posiewu odgadniętaOkazuje się, że nie trafiła do laboratorium..... Pani zdziwiona że z tego dnia nie ma mojego nazwiska , ale wynik ogólny moczu mam, a tamto zaginęło....
Na zalando dzisiaj odkryłam new look maternity - ładne rzeczy mają nawetJa jutro mam wizytę i liczę że dowiemy się kto mieszka w brzuchuno i zapytam o to skierowanie ale martwię się że lekarz to odbierze że nie mam do niego zaufania, a ostatnio mi wspominał że niedługo zrobimy szczegółowe badania usg z podglądem serca, nerek itp. więc już sama nie wiem... przecież nie będę mu wypominać że nie ma certyfikatu.
Ja jeśli chodzi o h&m mama to jestem rozczarowana, jedynie biustonosz do karmienia kupię bo jest nawet ładny, taki usztywniany, a wczoraj zamówiłam z c&a spodnie z tym pasem w ciemno przez internet, niby promocja z 179 na 79 zł.
Zaraz zerknę na zalando bo wczoraj mąż podarował mi bon na 200 zł na zakupy tam
Pozdrawiam i życzę udanych wizyt!
Ja miałam. Nie boli wcale. Jest takie wrażenie, jakbyś balonik igła przebijała, bo sie powłoki trochę uginają, ale nie ma bólu. U mnie robił w końcu biopsje trofoblastu i trochę ruszał juz wbita igła, ale to tez nie bolało tylko było dziwne. W dniu badaniu i jeden dzień po zostałam w domu, dużo leżałam. Potem przez tydzień spokojniejszy tryb życia, a potem juz były wyniki [emoji1]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom