Margana
Fanka BB :)
Super! Gratuluje synka [emoji5]Już po
Zdrowy piękny chłopak 80% okreslil
Papa zrobiło gratis ale mysle ze wynik mnie nie zaskoczy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! Gratuluje synka [emoji5]Już po
Zdrowy piękny chłopak 80% okreslil
Papa zrobiło gratis ale mysle ze wynik mnie nie zaskoczy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A no to ok, uspokoiłaś mnie trochę [emoji2]Tak, tak cyferki beda jak bedzie wynik z krwi, bo to laczy sie razem [emoji5]
Super, ze wszystko w porzadku [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też mam H! Boję się co będzie dalejMożesz nie dołować...? Nim schudłam wypadłam z brytyjskiej rozmiarówki, potem miałam 28GG, teraz już mam 28HH, jak mocno urosną, to za dużo dostępnych rozmiarów nie zostaje........
![]()
Haha, przejdzie [emoji5] Moja chce siostre, ale mowi, ze jak bedzie chlopak " to przeciez go nie zostawimy " [emoji3]Tak mam córkę wprawdzie właśnie mi powiedziała ze się z domu wyprowadza skoro jest syn w brzuchu [emoji23] ale mysle ze do lipca jej przejdzoe
![]()
Najwięcej w historii miałam 30K, ale to dość traumatyczne wspomnienia, więc głęboko wierzę, że w ciąży na J/JJ się skończy... Oby....Ja też mam H! Boję się co będzie dalej
![]()
to może przy okazji ciąży wybierz się do sklepu z porządnym brafittingiem?O kurde... to ja tak jak @Jola92 , wylewają się z 75 D.... ale w takim razie siedzę cichutko![]()
Haha, przejdzie [emoji5] Moja chce siostre, ale mowi, ze jak bedzie chlopak " to przeciez go nie zostawimy " [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017