olaaa7
Fanka BB :)
Bo ryzyko wad wzrasta wraz z wiekiem matkiTo wiekiem to sie akurat nie przejmuje, bo to ma najmniejsze znaczenie. Nie rozumiem w ogole po co to biora pod uwage.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bo ryzyko wad wzrasta wraz z wiekiem matkiTo wiekiem to sie akurat nie przejmuje, bo to ma najmniejsze znaczenie. Nie rozumiem w ogole po co to biora pod uwage.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Widze że kilka osób z okolic. Ja z Żor ale rodzić będę chyba w Wodzisławiu
Będzie dobrzeJa tez blagam o Wasze czarodziejskie kciuki na jutroMam wizyte z prenatalnymi, plus odbior wynikow krzywej cukrowej i tsh. Stresujacy dzien mnie czeka. Wyniki o 9.30, lekarz 10.00.
![]()
Trzymam kciukiI ja też bardzo proszę o kciuki na jutro - rano wizyta... :O
Napiszę zaraz po...
![]()
Ja też muszę wstawać raz na siusiu w nocy.Ja za 5 minut koncze pracespie max 6-7 h i jeszcze w nocy wstaje siusiu. Wiec nie jestes sama
![]()
To trochę tak jak u nas w Siemianowicach, niby słyszy się niepochlebne opinie o szpitalu a jednak dużo osób w nim rodzi, słyszałam też opinie, że jest jest inaczej traktowanym (czyt. lepiej) jeśli jest się pacjentką ordynatora. Sama nie planowałam u mnie rodzić ale na szybko szukałam lekarza prowadzącego po tej mojej przykrej wizycie u gina z nfz i akurat jakoś tak trafiło, że do ordynatora był najszybszy termin więc wybór padł na niego, ale póki co jestem zadowolonaPoważnie??? U nas wszyscy uciekają z wodzislawia
![]()
Ja słyszałam, że nifty ale pewności nie mam.Powodzenia na wizytach. [emoji4]
Dziewczyny może wiecie, które testy są lepsze harmony czy Nifty. Czy są tak samo miarodajne?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie słyszałam opinie, że położna w moim szpitalu są do rany przyłóż, co innego lekarze.Ja się wogole już nie sugeruje lekarzem który pracuje w szpitalu gdzie mam rodzic przy prodzie była tylko położna on przyszedł już po zapytać czy wszystko Ok woec teraz już nie patrzyłam czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie wole w położna zainwestować co do szpitala u nas w Wodzisławiu to właśnie najmniej urodzeń tam jest często dzieci po prodzie były zarażone jakaś bakteria dużo negatywnych opinii ja pierwsza córkę rodziłam w rydultowach w miejscowości obok i było naprawdę fajnie i dobrze i tam najwiecej dzieci się rodziło przyjeżdżały babki z zor rybnika Raciborza niestety oddział położniczy zamknęli dlatego teraz szukam innego szpitala narazie przekonują mnie Gliwice bo tam można mieć swoją położna swój pokój osobny moje koleżanki tam rodziły i bardoz chwaliły zobaczymy jk bedzoe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom