reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To wiekiem to sie akurat nie przejmuje, bo to ma najmniejsze znaczenie. Nie rozumiem w ogole po co to biora pod uwage.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Bo ryzyko wad wzrasta wraz z wiekiem matki :)

reklama
Ja tez blagam o Wasze czarodziejskie kciuki na jutro :) Mam wizyte z prenatalnymi, plus odbior wynikow krzywej cukrowej i tsh. Stresujacy dzien mnie czeka. Wyniki o 9.30, lekarz 10.00.

xrotgov3q3o4y33i.png
Będzie dobrze :) Kciuki ;)
I ja też bardzo proszę o kciuki na jutro - rano wizyta... :O
Napiszę zaraz po... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Trzymam kciuki :)
Ja za 5 minut koncze prace :blink: spie max 6-7 h i jeszcze w nocy wstaje siusiu. Wiec nie jestes sama ;)
Ja też muszę wstawać raz na siusiu w nocy.
Poważnie??? U nas wszyscy uciekają z wodzislawia

16udyx8di9hvrs5t.png
To trochę tak jak u nas w Siemianowicach, niby słyszy się niepochlebne opinie o szpitalu a jednak dużo osób w nim rodzi, słyszałam też opinie, że jest jest inaczej traktowanym (czyt. lepiej) jeśli jest się pacjentką ordynatora. Sama nie planowałam u mnie rodzić ale na szybko szukałam lekarza prowadzącego po tej mojej przykrej wizycie u gina z nfz i akurat jakoś tak trafiło, że do ordynatora był najszybszy termin więc wybór padł na niego, ale póki co jestem zadowolona :) Mam nadzieję, że nic się nie zmieni. Tym zbiegiem okoliczności mimo tego, że zawsze mówiłam, że w moim szpitalu rodzić nie będę to chyba przy nim pozostanę. Zawsze to jakaś znajoma twarz na oddziale, która zna całą moją ciąże.

Witam z rana ,wy babeczki spac nie mozecie aja spie jak zabita. Nawet sie nie obudzilam jak D z pracy o 23 wrocil. A rano wstaje nieprzytomna. Jak to dobrze ze dzis piatek i jutro pospie sobie dluzej.
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty,dajcie znac co i jak !

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizytach. [emoji4]

Dziewczyny może wiecie, które testy są lepsze harmony czy Nifty. Czy są tak samo miarodajne?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się wogole już nie sugeruje lekarzem który pracuje w szpitalu gdzie mam rodzic przy prodzie była tylko położna on przyszedł już po zapytać czy wszystko Ok woec teraz już nie patrzyłam czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie wole w położna zainwestować co do szpitala u nas w Wodzisławiu to właśnie najmniej urodzeń tam jest często dzieci po prodzie były zarażone jakaś bakteria dużo negatywnych opinii ja pierwsza córkę rodziłam w rydultowach w miejscowości obok i było naprawdę fajnie i dobrze i tam najwiecej dzieci się rodziło przyjeżdżały babki z zor rybnika Raciborza niestety oddział położniczy zamknęli dlatego teraz szukam innego szpitala narazie przekonują mnie Gliwice bo tam można mieć swoją położna swój pokój osobny moje koleżanki tam rodziły i bardoz chwaliły zobaczymy jk bedzoe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rozmawiałam wczoraj z siostrą czy ma jeszcze ubranka po siostrzenicy bo nie byłam pewna czy ich czasem nie wydała komuś, ale na szczęście nie :) W dodatku ma ich podobno tyle, że sama mi nie da rady ich przywieźć :p Więc może jutro się po nie wybierzemy bo już nie mogę się doczekać, żeby je poprzeglądać :) Jutro zapowiada się pracowity dzień :-D

reklama
Ja się wogole już nie sugeruje lekarzem który pracuje w szpitalu gdzie mam rodzic przy prodzie była tylko położna on przyszedł już po zapytać czy wszystko Ok woec teraz już nie patrzyłam czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie wole w położna zainwestować co do szpitala u nas w Wodzisławiu to właśnie najmniej urodzeń tam jest często dzieci po prodzie były zarażone jakaś bakteria dużo negatywnych opinii ja pierwsza córkę rodziłam w rydultowach w miejscowości obok i było naprawdę fajnie i dobrze i tam najwiecej dzieci się rodziło przyjeżdżały babki z zor rybnika Raciborza niestety oddział położniczy zamknęli dlatego teraz szukam innego szpitala narazie przekonują mnie Gliwice bo tam można mieć swoją położna swój pokój osobny moje koleżanki tam rodziły i bardoz chwaliły zobaczymy jk bedzoe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja właśnie słyszałam opinie, że położna w moim szpitalu są do rany przyłóż, co innego lekarze.

Do góry