Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Piekny wynikJa ciaze liczylam od 1dnia okresu ale mialam crio.
Ja tez crio tyle,ze 5dniowa blastka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekny wynikJa ciaze liczylam od 1dnia okresu ale mialam crio.
Jasne, ze spokojniejszaAle piękne fotoNormalnie cudo!! Wiedziałam, że wyniki będą dobre
Mamusia spokojna już? :-)
Ja tez malam 5dniowa blastke i lekarz mi liczyl od 1dc i idealnie pokrywalo mi sie z usg. Teraz z om mam 12+2 a usg 12+4 i mam sie usg kierowac i termin porodu tez mi sie przesunal o 2 dni wczesniej.Ja tez crio tyle,ze 5dniowa blastka.
No to ja sie pochwaleFryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemuogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ...
i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo
![]()
Mamaginekolog miała kiedys post o rozpoznawaniu plci i tam jest taki wyrostek ktory jak biegnie równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak odstaje to chłopiec, wydaje mi się że dziewczynka ale pewności nie mam :-)Poznajesz z rysow twarzy?miedzy nogami jeszcze nic nie dynda, wiec kto wie
Ja modle sie codziennie oby tylko zdrowe bylo.
Ja tez crio tyle,ze 5dniowa blastka.
Hopeful a jak u ciebie??? Znasz plec? Jak sie ma malenstwo?Mamaginekolog miała kiedys post o rozpoznawaniu plci i tam jest taki wyrostek ktory jak biegnie równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak odstaje to chłopiec, wydaje mi się że dziewczynka ale pewności nie mam :-)
Hej, jeszcze nie znam, we wtorek mam wizyte ale taka rutynowa ze tak ja nazwe :-) prenatalne mam 25stycznia, wiem ze jesteś po transferze mocno Ci kibicuje :-)Hopeful a jak u ciebie??? Znasz plec? Jak sie ma malenstwo?