Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Piekny wynikJa ciaze liczylam od 1dnia okresu ale mialam crio.
Ja tez crio tyle,ze 5dniowa blastka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piekny wynikJa ciaze liczylam od 1dnia okresu ale mialam crio.
Jasne, ze spokojniejszaAle piękne fotoNormalnie cudo!! Wiedziałam, że wyniki będą dobre
Mamusia spokojna już? :-)
Ja tez malam 5dniowa blastke i lekarz mi liczyl od 1dc i idealnie pokrywalo mi sie z usg. Teraz z om mam 12+2 a usg 12+4 i mam sie usg kierowac i termin porodu tez mi sie przesunal o 2 dni wczesniej.Ja tez crio tyle,ze 5dniowa blastka.
No to ja sie pochwaleFryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemuogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ...
i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo
![]()
Mamaginekolog miała kiedys post o rozpoznawaniu plci i tam jest taki wyrostek ktory jak biegnie równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak odstaje to chłopiec, wydaje mi się że dziewczynka ale pewności nie mam :-)Poznajesz z rysow twarzy?miedzy nogami jeszcze nic nie dynda, wiec kto wie
Ja modle sie codziennie oby tylko zdrowe bylo.
Ja tez crio tyle,ze 5dniowa blastka.
Hopeful a jak u ciebie??? Znasz plec? Jak sie ma malenstwo?Mamaginekolog miała kiedys post o rozpoznawaniu plci i tam jest taki wyrostek ktory jak biegnie równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak odstaje to chłopiec, wydaje mi się że dziewczynka ale pewności nie mam :-)
Hej, jeszcze nie znam, we wtorek mam wizyte ale taka rutynowa ze tak ja nazwe :-) prenatalne mam 25stycznia, wiem ze jesteś po transferze mocno Ci kibicuje :-)Hopeful a jak u ciebie??? Znasz plec? Jak sie ma malenstwo?