reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Peugeotka36 a Tobie narzucili sn czy moglas tez wybrac cc? Ja tez mialam niedawno cc ale nie chce rodzic naturalnie i ciekawa jestem jak jest u Was.
Moje nifty tez dobrze wyszly i maluszek zdrowy ale ja plci nie znam, lekarz a wlasciwie pielegniarka stwierdzila, ze tego nie badali.

Fryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemu :laugh2: ogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ... :eek: i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo :D
No to ja sie pochwale:) juz prawie tydzien wytrzymuje na bezglutenowej i bez curku, jedynie pozwalam sobie na gorzka czekolade 90%kakao, a tak to jakis koktajl zielony z avocado, jajecznica ze szpinakiem, kisiel domowy z owocow slodzony erytrolem albo na obiad cielecina gotowana:) wszystko byloby dobrze, gdyby nie ilosci jakie tego pochlaniam:p
A fryty z piekarnika sa spoko, a jak chcecie to sprobojcie zrobic frytki z selera w ostrej albo slodkiej papryce - sama nie wierzylam dopoki nie sprobowalam, jakie to jest doooobre:)

Poznajesz z rysow twarzy? :p miedzy nogami jeszcze nic nie dynda, wiec kto wie ;) Ja modle sie codziennie oby tylko zdrowe bylo.
Mamaginekolog miała kiedys post o rozpoznawaniu plci i tam jest taki wyrostek ktory jak biegnie równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak odstaje to chłopiec, wydaje mi się że dziewczynka ale pewności nie mam :-)

O mało co nie zeszłam na zawał w ubikacji. Wstałam z drzemki właśnie i idę siku, siadłam, zrobiłam, wytarłam i wstaje, chce spuścić wodę a tam woda cała czerwona jak krew. Zbladłam zaczęłam się papierem podcierać ale patrzę czysto wiec wołam mojego M i pytam czy tez to widzi a ten w śmiech. Ja z łzami w oczach a on tarza się po podłodze. Okazało się ze wylał resztkę zupy pomidorowej bez śmietany i zapomniał wodę spuścić. Myślałam ze go uduszę [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry