Świetna koszulaJa dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiarterax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też![]()
koszula mniej więcej taka
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
To sa
To są trzy wulkany hehheNo tak, 3latek to wulkan energii![]()
Poza szukaniem ciągle toalety i lekkimi mdłościami - TAKCzyli dzień udany![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Agatka29
O

O to ci podchlebiaPoza szukaniem ciągle toalety i lekkimi mdłościami - TAKjeszcze załapałam się na zupke pomidorową i pierogi u babuni Michała
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Onaszczesliwa2018
Poza szukaniem ciągle toalety i lekkimi mdłościami - TAKjeszcze załapałam się na zupke pomidorową i pierogi u babuni Michała
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
O proszę czyli pełny pakiet
Karla88
Ja w nd jadę po towar do sklepu 250 km w jedna Str ... 3 godz chodzenia i powrót już się boje bo tak szybko się mecze ost jak byłam po towar to tak mnie brzuch bolał od tego chodzenia [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zobaczę jutro - chciałabym jutro iść do domu, ale jak się nie uda, to pewnie w poniedziałek - plamienia nie ma, i oby tak dalejA do kiedy będziesz musiała leżeć, mówią coś?

DziękiU mnie tez kolezanka miala nadzerke ktora jej sie zreaktywowala w ciazy i powodowala wlasnie krwawienie. Ja mam torbiele endometrialne i polipy i poki co zmniejszaja sie, 3mam kciuki ze u Ciebie tez tak bedzie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że ta nadżerka się uspokoi, bo chociaż wiem, że to z nadżerki, to i tak stresuję za każdym razem w wc....

reklama
Onaszczesliwa2018
Zobaczę jutro - chciałabym jutro iść do domu, ale jak się nie uda, to pewnie w poniedziałek - plamienia nie ma, i oby tak dalej
![]()
I oby już tak zostało
Podziel się: