PREGNA miało być haaaaTa brązowa to Pragną?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PREGNA miało być haaaaTa brązowa to Pragną?
Hejka-zdrowko najważniejsze-praca oczywiście też ale nie kosztem zdrowia...Hejka dziewcZyny już po pracy szanowne koleżanki poszły na imprezę trochę mi przykro było Ale **** tamwróciłam do domu strzeliłam parę kieliszeczkow swojskie wodeczki i wszystko mi jedno; ) jedno wiem że jak ja tak nadal będę zapierdalac to ten jajnik nie dotrwa do tego 11 bo boli jest taki ze chwilami to stoję i łzy mi z oczy leca tak mnie boli ;( boję sie aż tej wizyty a co jak on mi powie że nie moge pracować z takim jajnikiem co ja mam wtedy zrobić? Isc na zwolnienie czy jak a czuje że tak będzie ;(
PREGNA miało być haaaa![]()

Kochana zdrowie najważniejsze jak chce się zostać mamciąHejka dziewcZyny już po pracy szanowne koleżanki poszły na imprezę trochę mi przykro było Ale **** tamwróciłam do domu strzeliłam parę kieliszeczkow swojskie wodeczki i wszystko mi jedno; ) jedno wiem że jak ja tak nadal będę zapierdalac to ten jajnik nie dotrwa do tego 11 bo boli jest taki ze chwilami to stoję i łzy mi z oczy leca tak mnie boli ;( boję sie aż tej wizyty a co jak on mi powie że nie moge pracować z takim jajnikiem co ja mam wtedy zrobić? Isc na zwolnienie czy jak a czuje że tak będzie ;(
I JAK TU NIE MIEĆ KOSMATYCH MYŚLI SKORO SAM TELEFON PODPOWIADA
Glinkaa bierz 2, jak beda blizniaki to udawaj zaskoczonaGoffa i Iskra dzieki za odpowiedz i mam nadzieje szybciutko dolaczyc do was
Sykatynka z pierwszej stumulacji mialam 4 jajeczka, 2 sie zaplodnily, 2 podane i nic. Z drugiej stymulacji 6 jajeczek, 4 zaplodnily sie, 2 podane i mamy coreczke. Dwa zostaly zamrozone. Jak sie nie uda to znowu zaczynamy od poczatku, maz zle to zniosl, ja nie lepiej. Dlatego rozwazam podanie dwoch zarodkow by zwiekszyc szanse. Sama juz nie wiem.
Walczaca o szczescie dzieki![]()
Jeszcze nie matka w ciazy tez mialam rozne zachciankinp kabanosa zagryzalam paczkiem lub po karptace zjadlam sledzia w occie. Mezowi na sam widok bylo nie dobrze
![]()