Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj tak, odkąd jestem w ciąży to masakra, ale już jest sporo lepiej...Dzień dobry![]()
Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak masz sprawdzony sklep to podrzucić linka. Ja kupiłam w zeszłej ciąży na allegro 2 koszule, które pomimo napisu na metce koło bawełny nawet nie leżały. Byly okropne, pocilam się w tym i czulam mega nieprzyjemnie. Obie wylądowały w koszu zaraz jak wróciłam do domu.Dziękuję bardzo
Przepraszam, ale nie dam rady podziękować każdej osobno
Ale dziękuję bardzo za życzenia<3
Co do imprezy - dzisiaj leżę, jednak wczoraj spędziłam sporo na nogach i siedząc, i jakis taki lekki dyskomfort czuję, nie boli itd, ale coś mi mówi, że leżenie dzisiaj to dobry pomysł, więc poleżymy z mężem oglądając filmy
Poza tym dostałam na urodziny trzy koszule nocne ciążowe/do karmieniai cienki szlafroczek, taki idealnie do spakowana do szpitala
koszule bardzo fajne, cienkie, sporo miejsca na brzuszek będzie, góra odpinana, więc też na po porodzie
![]()
Namierzyłam sklep, więc mogę podrzucić linka, ewentualnie mogę podrzucić linka za kilka dni, jak już wypiorę (nową bieliznę itd, zawsze najpierw porę), będzie wiadomo, jak się zachowają w praniu
A potem spakuję torbę do szpitala, żeby jakby się znowu coś działo, to nie musieć tłumaczyć mężowi "w tej szafce po prawej na dole są papcie" itd, i mam nadzieję, że jednak torba się już nie przyda, a do porodu i tak będzie trzeba spakować od nowa, ale spakuję - na takiej zasadzie, jak czasem biorę parasol, żeby nie padał deszcz [emoji14]Oj tak, odkąd jestem w ciąży to masakra, ale już jest sporo lepiej...
U mnie bardzo się poprawiło po zwiększeniu dawki euthyroxu, więc - przy okazji badań może sprawdź na wszelki wypadek tarczycę - tak żeby spać spokojniej, że wszystko ok..
![]()
Ja mam straszną cerę terazDzień dobry
Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]
Ja też mam cerę koszmarna, najgorzej broda. Ostatni raz takie kłopoty w liceum miałam. W 1 ciąży nie pamiętam czy tak było.Ja mam straszną cerę terazNajgorzej czoło i skronie. Naprawdę pryszcze jak u nastolatki. Ja nigdy nie miałam takich problemów. Miałam skórę gładką jak niemowlak, bez przebarwień itp. Każdy mi zazdrościł.. Pierwszy trymestr się skończył więc mam nadzieję że te krosty też niedługo znikną...
Dobrze [emoji4] czyściutko na dole [emoji4] ciągnie czasem podbrzusze ale widocznie tak musi być [emoji4] a Ty jak tam?A Ty Martus jak dziś się czujesz?
Ja juz pisalam, ze poradzic sobie nie moge. Plecy, dekolt tez, ale twarz masakra. Najchetniej bym z domu nie wychodzila [emoji20]Dzień dobry![]()