SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja muszę mieć pieczątkę, że zęby zdrowe od dentysty i pieczątkę od rodzinnego, że byłam i mnie zbadalMnie nic lekarz nie mówił, że muszę mieć sprawdzane zęby i jakieś pieczątki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja muszę mieć pieczątkę, że zęby zdrowe od dentysty i pieczątkę od rodzinnego, że byłam i mnie zbadalMnie nic lekarz nie mówił, że muszę mieć sprawdzane zęby i jakieś pieczątki.
Ja muszę jeszcze troche poczekac na wizyte.. Az do 1 lutego chyba zwariuje..Ja też mam dzisiaj wizytę, o 16. Taką standardową, ale mam nadzieję że podejrzymy dzidzię![]()
Daj koniecznie znać po co u dzidziJa też mam dzisiaj wizytę, o 16. Taką standardową, ale mam nadzieję że podejrzymy dzidzię![]()
A chodzisz z nfz? Przepraszam jeśli już pytałam, ale trochę mi się już mieszka kto coJa muszę mieć pieczątkę, że zęby zdrowe od dentysty i pieczątkę od rodzinnego, że byłam i mnie zbadal
![]()
A ja słyszę, że nie wyglądam na dziewczynkę bo jem kwaśne i nie brzydne [emoji39] i że dziewczynka zabiera mamie urode i kobieta "brzydkie"Ja tez czuje ze bedzie dziewczynka i znajome mowia ze skoro nie mam zadnych dolegliwości to na pewno dziewczyna ale czy to prawda to sie okaze
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny [emoji173]A oto mój synalek![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Slicznota! Tatus pewnie dumny że bedzie synek. Mój też by chciał ale wiadomo ze najwazniejsze aby zdrowe bylo.A oto mój synalek![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tez wlasnie nie brzydne i nie tyje... Wiec najlepiej bedzie czekac na usg.. O ile sie pokaże [emoji13] [emoji13]A ja słyszę, że nie wyglądam na dziewczynkę bo jem kwaśne i nie brzydne [emoji39] i że dziewczynka zabiera mamie urode i kobieta "brzydkie"
![]()
Mnie też się wydaje, że wyglądam tak samo, jem i słodkie i słone a niby ma być synek, ciekawe czy się sprawdzi.Ja tez wlasnie nie brzydne i nie tyje... Wiec najlepiej bedzie czekac na usg.. O ile sie pokaże [emoji13] [emoji13]
Mi narazie wychodzi dziewczynka i oby tak zostało hihi choć facet wolałby chłopca by go uczyć mechaniki samochodowej i łowić z nim ryby [emoji16]Ja tez wlasnie nie brzydne i nie tyje... Wiec najlepiej bedzie czekac na usg.. O ile sie pokaże [emoji13] [emoji13]