SuperKurde, tak popatrzyłam w kalendarz ciążowy i zaczynam 9 tydzień (8+0) [emoji1]
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperKurde, tak popatrzyłam w kalendarz ciążowy i zaczynam 9 tydzień (8+0) [emoji1]
![]()
Daj znać koniecznie po lekarzuSuperJa mam już 12 (11+2) i idę dziś do lekarza. Baaardzo się stresuję, a jednocześnie cieszę bo w końcu zamiast fasolki będzie czlowieczek
![]()
Póki działało znieczulenie było dobrze. Później to się zaczęła "zabawa". Znowu ketonal poszedł w ruch, lekko pomogło ale dzisiaj już nic nie boli. Ja zawsze u dentysty biorę znieczulenie, inaczej nie siadam na fotelO kurde, masakra [emoji31] mam nadzieję, że szybko się uporasz z zębami, bez dodatkowych stratjak znosisz leczenie kanałowe?
![]()
Też miałam kanałowe w szostce ale nic nie bolało. W ciąży chyba bym nie wysiedziala u stomatologa, bo chyba nie wolno znieczulenia?Ja ledwo skończyłam kanalowke w szóstce. Na szczęście zostały mi same małe ubytki do leczenia to w drugim trymestrze to zrobię
![]()
![]()