JoannaRak
Fanka BB :)
@JoannaRak no kochana to byc mozs sie zobaczymy w piatek jutro ma mi dac znac ta dziewczyna na ktora dokladnieale superr
Pieknie, to mi daj znac! Fajnie by bylo sie spotkac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@JoannaRak no kochana to byc mozs sie zobaczymy w piatek jutro ma mi dac znac ta dziewczyna na ktora dokladnieale superr
Mnie sie wydawalo, ze jak dostaje zwrot podatku z racji nadplaty lub jakichs odliczen to z tego zwrotu ten 1% idzie na fundacje. W tamtym roku mi ksiegowa mowila, zzeze nic z tego 1% bo mam doplacic 3zl. Dopytam w takim razie jak.to wyglada![]()
Dziękuję. :*Kochana ja w tamtym roku musialam doplacac ale kesli w tym roku bedzie cokolwiek to i moj 1% bedzie:*
Nic sie nie przejmuj. Polip to nic groznego, wytna raz dwa i po sprawie, a ty bedziesz przy okazji miec darmowy scratching endometrium, bo taki zabieg zwieksza receptywnosc. Organizm tez odpocznie od lekow i na swiezo podejdziesz do transferu, glowa do goryA ja chyba będę miała tylko punkcję a na transfer będę musiała poczekać. Okazało się że nie wiadomo skąd pojawił się w mojej macicy polip 14 mm który trzeba będzie najpierw usunąć.