reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja biorę. Też dostałam infekcji po niej więc mi lekarz zmienił na podjezykowa i jest ok. Ja bym sama nie odstawiala. Podobno odstawiam się miedzy 17 a 19 tygodniem dopiero kiedy łożysko już samo pięknie pracuje.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam do 12 tc i wystsrczylo
Prawda nie odstawia sie samemu lutki tylko lekarz szybko i da te pod jezyk
Moxecie aplikowac tez ja palcem jesli dopochwowa ( ja tak robilam ) oczywiscie myjac rece przed i po , balam sue ze aplikatorem podraznie szyjke
martaaa515
Fanka BB :)
Moja też ostatnio mówiła że pomału będziemy rezygnować z duphastonu. W piątek jeszcze wypytam o wszystko [emoji4]A moja lekarka wczoraj powiedziała mi że po skończonym 14 tygodniu już nie trzeba brac bo między 13 a 14 dochodzi do przejęcia funkcji przez łożysko i mimo że jestem w 15 tygodniu zostały mi 3 tabletki powiedziała że jak chce to mam je wziąść do końca j potem już nie muszę kurde mam nadzieję , że wie co mówi

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Onaszczesliwa2018
Na pewno byś dała radęprzy drugim było dużo łatwiej, niż tylko ze starszakiem. Sam fakt, że się sobą zajmą troszeczkę, dużo ułatwia. Starszy był sam, w pobliżu żadnych dzieci i on cały czas domagał się naszej uwagi. A teraz potrafią się bawić pół dnia i rodzice dla nich nie istnieją
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jak zaszłam w ciążę to mówił że w kolejnym roku w grudniu jak maluszek będzie już paromiesieczny to ruszamy z kolejnymi staraniami
Wronka199
Ja tez probowalam dolaczyc ale wyskakuje komunikat ze grupa nie istnieje [emoji20]Dziewczyny ja normalnie weszlam w grupy z aplikacji. Nawet wyslalam prosbe o przylaczenie. Mam nadzieje, ze doszlo [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
malina_11
Zaraz zobaczę co i jak aby wejdę na laptopaJa tez probowalam dolaczyc ale wyskakuje komunikat ze grupa nie istnieje [emoji20]
Onaszczesliwa2018
Ja brałam duphaston, ale w szpitalu mi mówili, że nie ma sensu po 14 tygodniu, przynajmniej w moim wypadku...
Ale jak masz wątpliwości, to najlepiej zadzwoń do lekarza - na własną rękę bym nie odstawiała...
![]()
No właśnie widzisz czyli tak samo wczoraj mi powiedziała moja lekarka
reklama
martaaa515
Ja też w aplikacji nie mogę...Ja tez probowalam dolaczyc ale wyskakuje komunikat ze grupa nie istnieje [emoji20]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: