Polecam zaparzyć w kubku płaską łyżeczke tymianku i popijać małymi łyczkamiCoś na kaszel plissss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polecam zaparzyć w kubku płaską łyżeczke tymianku i popijać małymi łyczkamiCoś na kaszel plissss
Byłam dwa razy na kroplówkach i jest ciut lepiej także na razie sobie odpuściłam, ale waga cały czas spada :/
Do pracy póki co jednak nie chodzę, bo nie bardzo daję radę. A Ty do kiedy masz zwolnienie? Plamienia ustały więc planujesz wrócisz, czy już zostajesz w domu??
Ja mad wir D 4000 więc leć i kup bo to witamina płodnościDziewczyny czy wy bierzecie wit D po transferze bo ja nam tylko pregnavit I progesteron i estradiol
Czyli taki standardzikTakie mi badania imunologiczne zlecił wyniki za 3 tyg...
Precz z tymiankiem w ciąży!!Polecam zaparzyć w kubku płaską łyżeczke tymianku i popijać małymi łyczkamina mnie działa, zdrówka życze
![]()
Dokladnie.max to 2000Dziewczynki ostatnio chyba @anett96 pisała, że w ciąży wit D to max 2000jm dziennie. Ale do pozytywnej bety raczej można te 4000, bo ułatwia zagnieżdżanie![]()
Ciekawa jestem jakie są terminy do tego speca z łodzi. Cholera nie pamiętam nazwiska czy to to o które pytałam wczoraj czy jakieś inne to bym się umówiła już.Czyli taki standardzikJak się ładnie pospieszą to i do 2 tyg powinny przyjść wyniki. Często zawyżają czas oczekiwania
![]()
Hihi dobrze widziszJa dobrze widzę godzinę? 5.39?? Jesteś szalona! Miłego dnia ;-)
Dokladnie.max to 2000
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom