Na ktora masz wizyte ?To pewnie gdzieś się miniemy bo ja też w Novum![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na ktora masz wizyte ?To pewnie gdzieś się miniemy bo ja też w Novum![]()
13:50, ale pani pielęgniarka zaznaczyła ze może ulec zmianie..Na ktora masz wizyte ?
To daj znac jak bedziesz miala wynik na awidnosc [emoji5] bedziesz dzwonic do kliniki zeby konsultowac ten wynik ? Wiesz, bo ja tez mialam z ta cytomegalia problem ale awidnosc wyszla na szczesxie wysoka. U Ciebie tez tak pewnie bedzie [emoji5]A czy Tobie jakieś jeszcze inne leki doszły w trakcie? Ja póki co encorton, a od 2 d.c. zaczną się zastrzyki [emoji33] póki co czekam na wynik na widność-cytomegalia- od tego zależy czy w tym cyklu wystartuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie chyba tego mi trzeba... mialam w rece inna zeby zaczac czytac ale jakos wybralam ta, zupelnie nie wiedzac o czym jest. Musze w koncu dac.upust emocjom bo juz mi odwala.Kniżka dobra...tylko czy przy tym Twoim dole???Ja to wtedy lubię się totalnie odmóżdżyć
Ale każdy lubi co lubi,nie?
Ja to nie wiem jak się ogarnę jak kolejny raz się nie uda ,tym bardziej,że teraz (o dziwo!) mój M strasznie się nastawił....dlatego od razu w kolejnym cyklu zabieram mojego ostatniego "słabeuszka"
Ja mam na 13.40 [emoji3] ale 2 godz wczesniej na krew13:50, ale pani pielęgniarka zaznaczyła ze może ulec zmianie..
Profesor to ojciec czyli Jerzy :-)
Tak. Medrol bierzesz i pomału schodzisz z dawki koło 6 tyg ciąży. Mam całe nowe opakowanie jakbyś potrzebowała ale jak.później będziesz brać po pół i ćwierć to powinno wystarczyć twojeBiorę medrol i tak wam powiem że dał mi receptę na prolutex estrofem i luteine jakby się udało a medrol nie wpisał. I tak myślę że to chyba jego przeoczenie bo to trzeba dalej brać tak ?
No tak jeszcze krew 2h przed wizyta więc napewno pod zabiegowym sie spotkamyJa mam na 13.40 [emoji3] ale 2 godz wczesniej na krew
To daj znac jak bedziesz miala wynik na awidnosc [emoji5] bedziesz dzwonic do kliniki zeby konsultowac ten wynik ? Wiesz, bo ja tez mialam z ta cytomegalia problem ale awidnosc wyszla na szczesxie wysoka. U Ciebie tez tak pewnie bedzie [emoji5]
Napewno łykaj dużo wit D.
Ja przez rok brałam codziennie 2000j, przez ostatnie 2 miesiące 5000j a jak zrobiłam badania to dalej miałam spory niedobór.
Zdrowa dieta bogata w warzywa i owoce oraz ograniczenie słodyczy też nie zaszkodzą![]()
Na pewno witaminki ale glownie te naturalne z pozywienia, nie kupuj gotowcow, lepiej nawet chleb upiec w domu, w tych sklepowych to az glowa mala ile tam chemii, sery zolte, wedliny - bee, koktajle najlepiej te zielone - ze szpinakiem avocado, cytrusami itp. No i troche sportu nie zaszkodzitylko ze w naszym super miescie ten na "swiezym" powietrzu to teraz niewskazany...
@Felia a jak ty sie w ogole czujesz? Dajesz rade? Jak W sie trzyma?
Felia ja jadła codziennie awokado,jajka i kilka orzechów brazylijskich.Do tego ryby (śledzie albo jakieś puszkowane ale w oleju),sporo piłam i spacerowałam codzinnie,żeby mieć dawkę ruchu.
Felia ja jeszcze łykałam koenzym q10 ( podnosi amha to potrzebne do refundacji leków- ale czy poprawia jakość komórek to nie wiem) cieszę się że znowu próbujecie.