reklama

Lipcowe mamy 2018

Wow, podziwiam! Mi by sie nie chcialo[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na dłuższą metę idzie szybko, a bardzo mało czasu spędzam na zakupach - raz na jakiś czas hurtowo kaszę, makarony, straczki, bakalie, orzechy i wszystko "trwałe", do tego giełda warzywna co jakiś czas, i do tego "na bieżąco" (co kilka dni) czasem jakąś mrożonka, czy jakieś inne warzywa/owoce kupowane w mniejszych ilościach, poza tym nie muszę zakupów robić ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jeden dzien mnie nie bylo i zeby wszystko przejrzec to co najmniej godzina potrzebna. Wczoraj juz mialam male zakupy dla dzidzi w h&m sa fajne promocje [emoji1][emoji1] i juz kupilam pampersy. Szwagierka mi polecila z dady z biedronki powiedziala ze nie przeciekaja jak te nowe z Pampersa podobno nowa seria jest do kitu. A wy co sadzicie?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od zawsze uzywam z biedronki. Nigdy zlego slowa nie moglam powiedziec. Cena tez spoko w porownaniu z Pampersa. I tak w kosz pojdzie i tak. Wiadomo, ze nie kupie tanich "plastikow", ale akurat Dady wygodne, u mnie nie uczulaly, nie przeciekaly :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Plamienia przeszły. Wkładka po nocy prawie czysta. Krwotok się nie powtórzył. Za to od rana mam śluz zabarwiony na brązowo. Leżę, bo brzuch trochę boli. Wzięłam nospę rano. W nocy śniło mi się, że maluch wystawiał rączkę przez brzuch jakby chciał przybić piątkę. Klinika obok w mieście, w której można zrobić prywatnie USG, ma obstawione wszystkie terminy na soboty do końca miesiąca :-( Dzwoniłam, ale mnie nie przyjmą dziś. Muszę jakoś przeczekać weekend.
Moze masz jakiegos krwiaczka nieduzego, ktory sie opruznia? Lez, lez, lez. To najlepsze co mozesz teraz zrobic, nawet jak nie krwawisz. Byle by do wizyty u lekarza.

xrotgov3q3o4y33i.png

@Sabinaaa81 - dobrze, że już nie plamisz, może tak jak piszą dziewczyny jakiś krwiaczek mały albo łożysko się przyczepiało i jakieś małe naczynko...
W każdym razie ważne, że się uspokoiło, ale i tak leż..
Trzymam kciuki :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry