nieagatka
Fanka BB :)
Raczej pomalu zwalnia.
6dpt 4
8dpt 16
10dpt 38
12dpt 80.
Wybacz, wydawalo mi sie, ze 34.
No jednoznacznej odpowiedzi to tu nie ma, ale to juz wiesz... Pozostaje czekac...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raczej pomalu zwalnia.
6dpt 4
8dpt 16
10dpt 38
12dpt 80.
[emoji41] cholerka nadzieja się budziDziewczyny u mnie dzis beta 80. Ocipiec idzie...
A ja myślałam że było niespełna 30. Eh ***** czyli czekamy dalej[emoji41] cholerka nadzieja się budzi
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Nie budzi sie. Caly czas gdzies tam sie tli...[emoji41] cholerka nadzieja się budzi
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
A nie ma bo zapomnialy my wpisac spotkanka na szczycie 3 wojowniczek na sniadanku [emoji16]Dziewczynki, dziś nie ma wizyt w kalendarzu (miałam wczoraj wrzucić go mimo wszystko, ale zostałam u mamy i dziś to zrobię wieczorem, żebyście posprawdzaly wizyty i ewentualnie się dopisaly).
Za @dżoasia , której nie było w kalendarzu wiadomo,że trzymamy kciuki.
Może któraś z transferujacych ostatnio dziewczyn zdecyduje się na betę lub test to też trzymamy kciuki, żeby okazały się pozytywne![]()
Raczej pomalu zwalnia.
6dpt 4
8dpt 16
10dpt 38
12dpt 80.
Zacznijcie dzien w dobrym humorze - zamowcie se jaja na sniadanieA nie ma bo zapomnialy my wpisac spotkanka na szczycie 3 wojowniczek na sniadanku [emoji16]
Jaram sie jak nastolatka randka [emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom