Kochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdychamOd wizyty do wizyty, od wyniku do wyniku, wiecznie w zawieszeniua jak Ty się czujesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdychamOd wizyty do wizyty, od wyniku do wyniku, wiecznie w zawieszeniua jak Ty się czujesz?
Supeeeer!! ❤ gratulacje kochana dla Was ❤ a który już masz tc?Kobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
Ja tak miałam przez zaparciaKochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdycham8tc a brzuch mam jak w 5miesiacu
noo to teraz za Twoją bete
i umawiaj się na wizytę
![]()
Pieknie rosnieDziewczyny, urosła beta do 253!!!!! :-)
:-):-* ciągle tak mi serce wali, że nie umiem tego opanowaćPieknie rosniegratuluje cudu pod sercem :* :* :*
Kobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
Zaparcia też mi nie dokuczaja więc nie mam niestety na co zgonicJa tak miałam przez zaparciateraz tylko troszkę wzdęty, ale to wina lutki i hormonów :-) umówiłam się na 25.01
Hmm...dziewczyny ostatnie crinone brałam we wtorek To możliwe żebym do dziś wyciągała te śnieżne kule ???? No porazka :/ sporo tego :/ Nie były żadne zabarwione ani nic no ale chyba trochę widziałam tak jakby zielone lekko takie wiecie..albo mi się już w oczach wali![]()
No ale kurczę żeby tyle tego i do tej poryTo chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No jeszcze tylko/aż 23 h i też mam nadzieję dostanę dobre wieści
A cycki to mi chyba eksplodują![]()