Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dzwonił do mnie embriolog.
Powiedział ze z 9 jajeczek zostało wybranych 6. Tylko 3 udało się prawidłowo zapłodnić a czwarte walczy jeszcze. 5 dnia zostaną zamrożone
Oby teraz ładnie się rozwijały i dały upragnione ciąże
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzwonił do mnie embriolog.
Powiedział ze z 9 jajeczek zostało wybranych 6. Tylko 3 udało się prawidłowo zapłodnić a czwarte walczy jeszcze. 5 dnia zostaną zamrożone
No nie , nie boli ani nie piecze tam na doleTen crinone pomieszany jeszcze z wydzieliną może wychodzić przez jakiś czas. Jeśli nic nie boli i nie piecze to chyba nie powinnaś się martwić.
Piękny wynik gratulacje a który to dpt?Dziewczyny, urosła beta do 253!!!!! :-)
Przeczucie!pierwszy raz w 45 dpt miałam usg i juz było pięknie widać dzidzie mówię do męża zobaczysz będzie chłopak jak tylko zobaczyłam w monitor widziałam chłopca poprostu.Imie hmmm dla dziewczynki miała być Natalia a dla ch. Marceli mnie urzekło Adaś podoba mi się i sama nie wiemOoo to gdzie mi do tegoja 8tc.. ❤
A to po czym czułaś że chłopiec ?imię już wybrane?
![]()
Ja . Neoparin 80, już od prawie 3 miesiecyCzy przyjmuje któras z Was zastrzyki neoparin?
Jak wbijasz igle i bardzo boli , zmień miejsce. Jak już wbijesz , lek wprowadzaj powoli i jak szczypie wycofaj lekko igle i kontynuuj. Po zastrzyku sprawdź czy nie zrobiła się w tym miejscu gulajka, lekko rozmasuj kolistymi ruchami.I jak twój brzuch ? Bo ja mam tak straszne siniaki.. Może Ja coś źle robię, bo przy wcześniejszych zastrzykach przed punkcja takich nie miałam.
Przeczucie mówisz ?Przeczucie!pierwszy raz w 45 dpt miałam usg i juz było pięknie widać dzidzie mówię do męża zobaczysz będzie chłopak jak tylko zobaczyłam w monitor widziałam chłopca poprostu.Imie hmmm dla dziewczynki miała być Natalia a dla ch. Marceli mnie urzekło Adaś podoba mi się i sama nie wiem
E dawaj jak już się dowiesz to się dowiesz a przeczuciami fajnie się dzielicPrzeczucie mówisz ?no to zaaaazdro ❤ fajnie , że już wiecie i niech zdrowo rośnie ❤
Ja też mam swoje przeczucia ale to podzielę się jak się dowiem
Imiona super :*