reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja Twojego suwaczka nie widzę akurat :) może dlatego, że jestem w aplikacji

Tez jestem na telefonie,

f2w39n7303c24ozn.png
Ale ja widzę u innych i u siebie a Twojego nie :( no i po przekreceniu nadal nie widze

f2w39n7303c24ozn.png
ja widze wszystkich oprocz swojego, swoj tylko po przekreceniu :p

Moja córka była chowane we wspólnym grobie dzieci nienarodzonych, grób piękny, uroczystość również. Urodziłam ją 27.06 a pochówek był 14.10.

p19u3e3kfpkgu4vr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie na cmentarzu niestety grób niezbyt ładny, ale ilość zniczy czy jakiś zabaweczek, samochodzików jest ogromna. Przerażające ile ludzi straciło swoje maleństwa :(

Jakiś taki do d... ten dzień... Nic mi nie idzie, nic mi się nie chce... Śnieg spadł, ale nie taki fajny, żeby bałwana zrobić, tylko raczej żeby kierowców wkurzyć, i ogólnie jakoś tak... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

My zabralismy Synka. Odbyl sie normalny pogrzeb. Najblizsza rodzina i przyjaciele. Ale mozna tez zdecydowac inaczej. Przy poronieniu trzeba oznaczyc plec jesli chce sie dziecko pochowac. To robi sie prywatnie i troche kosztuje. Nie jest to obligatoryjne.
My też zabraliśmy córeczkę był pogrzeb rodzina teraz mi lepiej ją odwiedzać na cmentarzu bo mam bliziutko no i ma swój grobek

reklama
Melduję się po wizycie :) wszystko dobrze :) Dzidzia ma 10 cm :) Dalej jest chłopiec :) Ledwo udało się zmierzyć bo teraz już podobno dziecka się nie wierzy a liczy się waga. Niestety nie mam fotki bo myślałam, że mi drukuje więc już się nie upominałam a okazało się, że drukował do kartoteki taki wydruk z pomiarami, no trudno jakoś przeżyje :) Termin wychodzi mi na tą chwilę na 7 lipca, czyli w naszą rocznicę [emoji173] Lekarz zmierzył maluszka.
BPD - 3,2cm szerokość główki
AC - 10,3cm obwód brzuszka

FL - 1,5cm długość kości udowej
Waga 148g

Oczywiście musiałam wstąpić do Lidla :D kupiłam dwupak body i koszulkę. Zakochałam się w tych łatach na koszulce [emoji7]
IMG_20180116_172626.jpg
IMG_20180116_172652.jpg

Załączniki

• IMG_20180116_172626.jpg
    IMG_20180116_172626.jpg
    225 KB · Wyświetleń: 356
  • IMG_20180116_172652.jpg
    IMG_20180116_172652.jpg
    273,3 KB · Wyświetleń: 368
Do góry