reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też pracuje jeszcze. Szefostwo poinformoalam tydzien temu i mialam ttakie stresa ze hej:D na sszczęście dobrze to przyjeli. Ale tak myślałam żeby od marca odejscr pracuje w służbie zdrowia i wiecznie jakieś zarazki infekcje i nie chce ryzykowac bo nie wiadomo kto z czym przychodzi...

Dziewczyny coś mi nie pasuje z tą wagą maluszka, jak tak teraz czytam to w skończonym 15 tc waga wynosi koło 50g a nie 150g.

Ni może będzie pulchne :) mnie na koniec ciąży bwszyszlo z usg 3,300 a urodzilam 2 880, podobnie wahania mogą być +0,5 kg o - 0,5 kg a przy tak wczesnej ciąży pewnie też są pomyłki :) chyba że tak jak pisałam będzie pulchniutki :)

Aga ale ty chyba lubisz gotować?
Ja też lubię ale rzadko kiedy wymyślam coś nowego
Bardzo :D
(ku wielkiej radości mojego męża ;))

Już chyba gdzieś pisałam, że kiedyś marzyłam o swojej knajpce... :oops:
gotować, eksperymentować, a kiedyś wydam książkę kucharską ;)

Od wielu lat nie mam w domu tv ;)
Ale w niedzielę często jak jest czas, to siadamy razem w kuchni, włączamy jakiś film i coś "dziwnego" gotujemy (tzn ja gotuję, a mąż myje, obiera itd ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ni może będzie pulchne :) mnie na koniec ciąży bwszyszlo z usg 3,300 a urodzilam 2 880, podobnie wahania mogą być +0,5 kg o - 0,5 kg a przy tak wczesnej ciąży pewnie też są pomyłki :) chyba że tak jak pisałam będzie pulchniutki :)
Bo normalnie aż się trochę wystraszyłam. Kurde nawet jeden dzień po wizycie już stres.

Bardzo :D
(ku wielkiej radości mojego męża ;))

Już chyba gdzieś pisałam, że kiedyś marzyłam o swojej knajpce... :oops:
gotować, eksperymentować, a kiedyś wydam książkę kucharską ;)

Od wielu lat nie mam w domu tv ;)
Ale w niedzielę często jak jest czas, to siadamy razem w kuchni, włączamy jakiś film i coś "dziwnego" gotujemy (tzn ja gotuję, a mąż myje, obiera itd ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj mąż napewno zadowolony jak żona mu tak podchlebia :)
Moj też mi pomaga w niedziele obrać ziemniaki :)

reklama
Do góry