Joaszka
Fanka BB :)
1 ciąża i teraz 2 - zgaga masakra[emoji20]od 6 tyg...Poczekaj na zgagę [emoji23][emoji23]
Mam nadzieję,że Cię minie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
1 ciąża i teraz 2 - zgaga masakra[emoji20]od 6 tyg...Poczekaj na zgagę [emoji23][emoji23]
Mam nadzieję,że Cię minie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do wzdec u mnie dochodzi pierdzenie i bekanie. Czuję się jak świnka[emoji200]U mnie Kochane zaczynaja się powoli dolegliwości ciążowe. Mam poranne mulenie, nie wymiotuje ale strasznie przeszkadzają mi zapachy tak max. Sklep z wędlina i mięsem bleeee, czekolada to mój wróg, zjadłam dwa kawałki ostatnio, nie utrzymały się [emoji16]kwiaciarnia fuuuu, perfumy jakiekolwiek masakra [emoji53] do tego mam takie wzdęcia ze brzuch mam jak balon [emoji5] ale cieszę się bo mam nadzieje ze dzięki temu wszystko się ładnie rozwija [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Do wzdec u mnie dochodzi pierdzenie i bekanie. Czuję się jak świnka[emoji200]
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście. Opowiadaj skąd jesteś i jaka masz historię? [emoji4]Hey, już kiedyś do Was zaglądałam ,ale wyniki badań nie pozwoliły mi podejść do iui .Dziś jestem po wizycie u bossskiej ginekologwyniki i wszystko wyglądają ksiazkowo więc czekam na @ i startujemy z Clo + ovitrelle i podchodzimy do iui [emoji6]
Przygarniecie człowieka ? [emoji6]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Zachodniopomorskie [emoji6] okolice Szczecina .... mam syna z pierwszego związku ... od 5 lat staramy się o drugie ... po drodze ,puste jajo płodowe ,poronienia i ciąża pozamaciczna ... kiepska morfologia nasienia ,była kuracja lekami a od kilku lat suplementacja .... U mnie wszystko ksiazkowo,jajowod po CP zachowany,cykle regularne ... leczylismy się w klinice niepłodności - kilka lat straconych jak dla mnie,kupa kasy na wizyty i badania... kazali czekać i dać sobie czas ... a jak już zapadła decyzja o iui pojawiła się torbiel ,wyniki markerów zle ... starałam się odpuści no ale nie da sięOczywiście. Opowiadaj skąd jesteś i jaka masz historię? [emoji4]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Masz wolę walki więc w końcu się uda!Zachodniopomorskie [emoji6] okolice Szczecina .... mam syna z pierwszego związku ... od 5 lat staramy się o drugie ... po drodze ,puste jajo płodowe ,poronienia i ciąża pozamaciczna ... kiepska morfologia nasienia ,była kuracja lekami a od kilku lat suplementacja .... U mnie wszystko ksiazkowo,jajowod po CP zachowany,cykle regularne ... leczylismy się w klinice niepłodności - kilka lat straconych jak dla mnie,kupa kasy na wizyty i badania... kazali czekać i dać sobie czas ... a jak już zapadła decyzja o iui pojawiła się torbiel ,wyniki markerów zle ... starałam się odpuści no ale nie da się
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Powodzenia !Hej dziewczyny za 3 godziny mam inseminacje mam stresa jak nigdy w zyciu
" kto nie walczy ten nie niańczy "