• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

To rob jak najszybciej te badania i jak beda ok to ja bym chyba zaryzykowala. Eythyrox ponoc szybko dziala a twoje tsh naprawde nie jest jakies wysokie. Moja bratowa jak zaszla w pierwsza ciaze i dr jej kazal zrobic tsh to jej wyszlo ponad 26!!! Endokrynolozka padla z wrazenia jak ona z takim wynikiem zaszla ;) a maly za chwile 4 lata konczy:)
Tak też zrobię. :) :*

reklama
Nie jest tak. Zupełnie nie zgadzam się z tym co napisałaś. Ja miałam dwa podane. Druga pełna procedura, czwarty transfer. Mam 26 lat. Blastki były średniej jakości i to było podstawą do podania dwóch. Potem w dniu transferu okazały się,że moje Maluchy pięknie się rozwinęły i podskoczyły do góry wtedy Pani dr powiedziała, że podanie dwóch to jednak ryzyko ciąży mnogiej a co za tym idzie różne konsekwencje. Nie chciała robić transferu dwóch ładnych blastek, a ja nie zgadzałam się na ponowne mrożenie mojego Maleństwa. Dziś jestem w 12tc ciąży bliźniaczej! :-)

Gratuluję! Widzisz z tymi lekarzami to jak z fryzjerem. Jeden będzie zachwalac że jest fantastyczny, drugi powie że jest fatalny. Ja miałam dwa razy podawane po dwa piękne blalastki. Ostatnia ciąża biochemiczna.

Zależy też na jakiego lekarza się trafi chyba...są tacy co popierają ciąże mnogą po ivf i tacy którzy uważają ją za nieporzadaną. Ja bym chciała bardzo bliźniaki...ale mój lekarz tego nie propaguje. No i wtedy cały świat by podejrzewał że to nie jest naturalny cud....

Nie cały świat, tylko osoby które są po invitro. Ja mam bliźniaki w rodzinie i zawsze były zakłady kto z mojego pokolenia przejmie pałeczkę. W sensie że to genetyczne uwarunkowania. A odkąd się leczę to patrzę podejrzliwie na rodziców bliźniaków :-p a jeszcze jak są niepodobne to od razu mają u mnie łatkę przypiętą :oops: choć wiem że może to być wynik całkiem naturalnej ciąży. No ale cóż...lata starań trochę w głowie namieszały:-D
Przypuszczam że przecietnemu Kowalskiemu nawet to przez myśl nie przejdzie, a bliźniaki są oznaką wyjątkowej płodności:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry