Dzieki za odpowiedz Basiapo 8 tygodniu już byłam bez leków...tak mi lekarz zalecił. Wszystko było ok.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki za odpowiedz Basiapo 8 tygodniu już byłam bez leków...tak mi lekarz zalecił. Wszystko było ok.
Nie będę dziękowaćTo trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
to jest normalna dawka a on mi zapusal taka super mocna....Wiesz co ja jem folik 0.4mg 1 tabl dziennie. Nie wiem czy to wystarczająca dawka?
![]()
A możesz powiedzieć nazwę??to jest normalna dawka a on mi zapusal taka super mocna....
Z jednego 5BA mialam ciaze biochemiczna. Zostal mi jeszcze jeden na zimowisku 6AA. U mnie akurat same bardzo dobrej klasy byly ale to nie ma az tak wielkiego znaczenia, bo baaardzo duzo ciaz z nieco slabszych zarodkow jest.Właśnie te A są najlepsze !
Ooo Boże ja chyba nie wyrobie do tego poniedzialkuZ jednego 5BA mialam ciaze biochemiczna. Zostal mi jeszcze jeden na zimowisku 6AA. U mnie akurat same bardzo dobrej klasy byly ale to nie ma az tak wielkiego znaczenia, bo baaardzo duzo ciaz z nieco slabszych zarodkow jest.
PieknieMiałam dzisiaj kolejną weryfikcję. W 9dpt misłam 189,9, a dzisiaj 414,9. Kolejna wizyta 2 lutego.
Czekanie do bety jest najgorsze ale ja zawsze robie sikacze juz od 5dptOoo Boże ja chyba nie wyrobie do tego poniedzialku
Cuudowna
Nie mam możliwości wcześniejszej bety! W sumie to ze się nie uda to mnie nie rozczaruje, ale jak się uda to chyba padnę z wrazeniaCzekanie do bety jest najgorsze ale ja zawsze robie sikacze juz od 5dptDo poniedzialku juz niedaleko, chyba, ze pykniesz bete albo tescik wczesniej
![]()