olaaa7
Fanka BB :)
Ja też ale potem robi się bałagan i innym to może przeszkadzać.Ja wolę tutaj pooglądać bo nie muszę skakać po wątkach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też ale potem robi się bałagan i innym to może przeszkadzać.Ja wolę tutaj pooglądać bo nie muszę skakać po wątkach![]()
I o Twoja wagę nawet nie zapytali?A mnie kompletnie nic. W rejestracji dostałam tylko kartę, pytanie tylko było o datę ostatniej miesiączki. Dziwne to i stresujące...
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Facet "dał" Ci najlepszy prezent urodzinowy na świecie [emoji16]A my w dzien moich urodzin![]()
Hej, zanim Was wygonimy na wątek wózkowy jeszcze jedna rada. Pamiętajcie, że rodzimy w lipcu i w plastikowej gondoli dziecku może być gorąco, a im mniejszy bobas, tym bardziej wrażliwy na upał. Na przykład emmaljungi mają opcję wentylacji w spodzie gondoli, przesuwa się taką wajchę i robią się otworki w styropianowej warstwie w dnie. U nas sprawdzalo się genialnie, młody dopiero po przesiadce do takiej gondoli zaczął spać na spacerach latem. Nie wiem, czy jakieś inne gondole mają ten patent, ale zwracającie uwagę na "przewiewnosc"Ja wolę tutaj pooglądać bo nie muszę skakać po wątkach [emoji5]️
A ja u Ciebie Klaudia suwaczka nie widzę ... Może jak ja jestem na aplikacji to nie widzę tych co korzystają z forum bez niej (i od razu pisze, że żadne przekrecanie ekranu nie sprawia u mnie, że suwak jedz widoczny)Oj. Mi tez bylo ciezko to znalezc. Cudem sie udalo ale drugi raz bym nie znalazla. :/
O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzinFacet "dał" Ci najlepszy prezent urodzinowy na świecie [emoji16]
![]()
Bebetto również ma takie otwierane wentylację dlatego prawdopodobnie wybierzemy jakiś model tej firmyHej, zanim Was wygonimy na wątek wózkowy jeszcze jedna rada. Pamiętajcie, że rodzimy w lipcu i w plastikowej gondoli dziecku może być gorąco, a im mniejszy bobas, tym bardziej wrażliwy na upał. Na przykład emmaljungi mają opcję wentylacji w spodzie gondoli, przesuwa się taką wajchę i robią się otworki w styropianowej warstwie w dnie. U nas sprawdzalo się genialnie, młody dopiero po przesiadce do takiej gondoli zaczął spać na spacerach latem. Nie wiem, czy jakieś inne gondole mają ten patent, ale zwracającie uwagę na "przewiewnosc"
Cześć. Witam sie z Wami bardziej niewyspana niż zwykle, bo po pierwsze dziś wizyta na 18 a po drugie dziecko sąsiadów z góry przechodzi bunt dwulatka, który uważa ze odpowiedni czas na bieganie, płakanie, krzyczenie jest pomiędzy 22 a 3 nad ranem![]()
Ja chyba z 6 zjadłam w tłusty [emoji16]Chodzi mi oczywiscie że w tłusty czwartek![]()