olaaa7
Fanka BB :)
Ja mam wolne od 5go lutego, więc będzie czas żeby spróbować samej ogarnąć jakieś pączkiJa chyba z 6 zjadłam w tłusty [emoji16]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wolne od 5go lutego, więc będzie czas żeby spróbować samej ogarnąć jakieś pączkiJa chyba z 6 zjadłam w tłusty [emoji16]
![]()
Tu nawet nie o bałagan chodzi, ale sporo z nas jeszcze o wózkach nie myśli i jak za 2-3 miesiące będziemy chciały wrócić do tematu to nie znajdziemy tego na tym wątku, nie ma szans [emoji14]Ja też ale potem robi się bałagan i innym to może przeszkadzać.
No tak masz rację. Na szczęście u mnie w rodzinie wszystkie jechały na butelkach. Więc presji nie czuję. Ale stwierdzam, że te moje myśli nie są okejJak wyjdzie zobaczymy
Grunt żebym urodziła zdrowe dziecko. A jak potoczy się karmienie, to dla mnie drugorzędna sprawa.
I niestety będę z tym sama... mąż zmiany ma w pracy, i nigdy nie na rano, więc wieczorami i w nocy jestem przeważnie sama. A na dodatek ruszamy z domem, i będziemy robić swoimi siłami co damy radę. Więc męża już mi trochę szkoda, bo ja będę mieć dziecko na głowie i połóg. A on mnie, dziecko, pracę i budowę. Chyba go jeszcze kocham po tylu latach że się tak martwię o niego a nie o siebie![]()
Ola, ale podobaly Ci się te wozki, czy też te kosze mają takie jak Holland?
Dobrze, ze się rozklejasz tylko przy mężu... Ja non stop płaczę. Przed wczoraj płakałam w przedszkolu, bo wychowawczyni mojego Adasia mi powiedziała, że ten gryzie dzieci, no to ja w ryk. Później mnie przepraszała, a mi było tak strasznie głupio![]()
O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzinBo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
Fakt tu coś znaleźć to graniczy z cudemTu nawet nie o bałagan chodzi, ale sporo z nas jeszcze o wózkach nie myśli i jak za 2-3 miesiące będziemy chciały wrócić do tematu to nie znajdziemy tego na tym wątku, nie ma szans [emoji14]
![]()
Mnie póki co podoba się szary [emoji7]
Zobacz załącznik 836861
redavecad ten, który pokazuje jest właśnie do kupienia za 1000zł 2w1 używany od lipca 2017. Spacerówka nieużywanaZastanawiam się nad nim.
Bo w 2 trymestrze mamy energie tylko jeśli spojrzy się calosciowo na ciążę [emoji16] porówna z pierwszym i trzecim [emoji16] w pierwszym mdłości, wizyty w toalecie, zapachy, senność... W drugiej są bóle brzucha, zadyszki i senność [emoji16] a w trzeciej to jeszcze się przekonamyCzlowiek sie oczytal ze kobieta w 2 trymestrze kwitnie ma energie ... yhyyy jasne na pewno nie ja:/
A ja u Ciebie Klaudia suwaczka nie widzę ... Może jak ja jestem na aplikacji to nie widzę tych co korzystają z forum bez niej (i od razu pisze, że żadne przekrecanie ekranu nie sprawia u mnie, że suwak jedz widoczny)
![]()
O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzinBo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
HahaBo w 2 trymestrze mamy energie tylko jeśli spojrzy się calosciowo na ciążę [emoji16] porówna z pierwszym i trzecim [emoji16] w pierwszym mdłości, wizyty w toalecie, zapachy, senność... W drugiej są bóle brzucha, zadyszki i senność [emoji16] a w trzeciej to jeszcze się przekonamy
![]()