olaaa7
Fanka BB :)
Ja mam wolne od 5go lutego, więc będzie czas żeby spróbować samej ogarnąć jakieś pączkiJa chyba z 6 zjadłam w tłusty [emoji16]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja mam wolne od 5go lutego, więc będzie czas żeby spróbować samej ogarnąć jakieś pączkiJa chyba z 6 zjadłam w tłusty [emoji16]
![]()
Tu nawet nie o bałagan chodzi, ale sporo z nas jeszcze o wózkach nie myśli i jak za 2-3 miesiące będziemy chciały wrócić do tematu to nie znajdziemy tego na tym wątku, nie ma szans [emoji14]Ja też ale potem robi się bałagan i innym to może przeszkadzać.
No tak masz rację. Na szczęście u mnie w rodzinie wszystkie jechały na butelkach. Więc presji nie czuję. Ale stwierdzam, że te moje myśli nie są okejJak wyjdzie zobaczymy
Grunt żebym urodziła zdrowe dziecko. A jak potoczy się karmienie, to dla mnie drugorzędna sprawa.
I niestety będę z tym sama... mąż zmiany ma w pracy, i nigdy nie na rano, więc wieczorami i w nocy jestem przeważnie sama. A na dodatek ruszamy z domem, i będziemy robić swoimi siłami co damy radę. Więc męża już mi trochę szkoda, bo ja będę mieć dziecko na głowie i połóg. A on mnie, dziecko, pracę i budowę. Chyba go jeszcze kocham po tylu latach że się tak martwię o niego a nie o siebie![]()

BTW- czy taki fach w ogóle jeszcze istnieje??
Ola, ale podobaly Ci się te wozki, czy też te kosze mają takie jak Holland?
Dobrze, ze się rozklejasz tylko przy mężu... Ja non stop płaczę. Przed wczoraj płakałam w przedszkolu, bo wychowawczyni mojego Adasia mi powiedziała, że ten gryzie dzieci, no to ja w ryk. Później mnie przepraszała, a mi było tak strasznie głupio![]()

O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzinBo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
Fakt tu coś znaleźć to graniczy z cudemTu nawet nie o bałagan chodzi, ale sporo z nas jeszcze o wózkach nie myśli i jak za 2-3 miesiące będziemy chciały wrócić do tematu to nie znajdziemy tego na tym wątku, nie ma szans [emoji14]
![]()
Mnie póki co podoba się szary [emoji7]
Zobacz załącznik 836861
redavecad ten, który pokazuje jest właśnie do kupienia za 1000zł 2w1 używany od lipca 2017. Spacerówka nieużywanaZastanawiam się nad nim.
Bo w 2 trymestrze mamy energie tylko jeśli spojrzy się calosciowo na ciążę [emoji16] porówna z pierwszym i trzecim [emoji16] w pierwszym mdłości, wizyty w toalecie, zapachy, senność... W drugiej są bóle brzucha, zadyszki i senność [emoji16] a w trzeciej to jeszcze się przekonamyCzlowiek sie oczytal ze kobieta w 2 trymestrze kwitnie ma energie ... yhyyy jasne na pewno nie ja:/
A ja u Ciebie Klaudia suwaczka nie widzę ... Może jak ja jestem na aplikacji to nie widzę tych co korzystają z forum bez niej (i od razu pisze, że żadne przekrecanie ekranu nie sprawia u mnie, że suwak jedz widoczny)
![]()
można tam zamotać jakieś fajne lampki-kule, powiesić mobil czy co kto chce O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzinBo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
HahaBo w 2 trymestrze mamy energie tylko jeśli spojrzy się calosciowo na ciążę [emoji16] porówna z pierwszym i trzecim [emoji16] w pierwszym mdłości, wizyty w toalecie, zapachy, senność... W drugiej są bóle brzucha, zadyszki i senność [emoji16] a w trzeciej to jeszcze się przekonamy
![]()