reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To może rozmowy niech odbywają się na bieżąco- nikomu to chyba nie przeszkadza bo i tak w większości zaglądamy tutaj, ale niech te, które wrzucają propozycje wózków, wklejają je też w wątek wózkowy, żeby potem można było sobie posprawdzać...? :)

My wózkiem zajmiemy się pewnie za 2 mce. Ale wiem już jakie chce łóżeczko- z taką ramką domu na górze :tak: można tam zamotać jakieś fajne lampki-kule, powiesić mobil czy co kto chce :)
Jeśli dziewczynom to nie przeszkadza to ja jestem za :) A to chodzi Ci o takie łóżeczko dla niemowlaka czy już dla większego? Bo chyba wiem o co chodzi ale tylko widziałam takie dla większego dziecka.

reklama
@JustMe55 dokładnie tak jak mówisz :) Ja się wyżywam internetowo polując na okazję do zakupu drzwi, paneli, farb i wszelkich dodatkowych (już nawet poszewki na poduszki na kanapę wybrałam haha). Po remoncie jak tu wszystko będzie już piękne i wysprzątane zacznę się wyżywać w dziecięcym :) Wtedy już płeć będzie chyba pewna. Póki co znalazłam jedno ubranko na Ali, które muszę mieć chociaż mąż uważa, że mi odbija ;)

1516958266-3af104683b1a53d2-aaaaaa.jpeg

p19uqqmzxqi22hcj.png

O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzin [emoji14] Bo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
U nas było ciekawie, mój zrobił mi niespodziankę i wrócił wcześniej z Norwegii na pochówek naszej Anastazji.. aż stałam w drzwiach jak wryta z pytaniem (bez uśmiechu) co ty tu robisz!???? Hehehe po czym się przywitaliśmy, zrobiłam jakaś kolacje, wypiliśmy winko iiii dalej już wiecie :D owu na bank miałam w dzień pochówku 14.10 i wtedy dla rozluźnienia atmosfery poszliśmy tylko we dwoje na miasto na jakoś obiad, powspominać, popłakać razem aż w końcu też i się pośmiać :) i stwierdziliśmy że weźmiemy jakiegoś drinka, na jednym się nie skończyło (zalaliśmy brzydko mówiąc smutki) i pach :D więc albo to plemniczki wyczekały z niespodziowego szybszego powrotu do domu mojego M, albo wymodliłam dzidzie w czasie mszy, prosiłam o to córkę :) taka oto historia :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie nadrobię was mam bardzo ciężki czas ludzie to naprawdę h..je szczególnie kobiety powiem wam ogólnie jestem wyluzowana podchodzę do spraw zawodowych z dystansem i raczej szukam kompromisu ale w tym tyg rozwaliło mi system i poryczalam się na maxa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie nadrobię was mam bardzo ciężki czas ludzie to naprawdę h..je szczególnie kobiety powiem wam ogólnie jestem wyluzowana podchodzę do spraw zawodowych z dystansem i raczej szukam kompromisu ale w tym tyg rozwaliło mi system i poryczalam się na maxa

Co się stało?

Jeśli dziewczynom to nie przeszkadza to ja jestem za :) A to chodzi Ci o takie łóżeczko dla niemowlaka czy już dla większego? Bo chyba wiem o co chodzi ale tylko widziałam takie dla większego dziecka.

Tak, takie właśnie jak w większości są dla większych dzieci, ale znalazłam ze STOKKE propozycję od niemowlaka do 5latka, więc popytam znajomego stolarza czy by nie wyczarował :)

Link do: Stokke® Home™ łóżko

Chcę takie samo i koniec! ;) :D

@JustMe55 dokładnie tak jak mówisz :) Ja się wyżywam internetowo polując na okazję do zakupu drzwi, paneli, farb i wszelkich dodatkowych (już nawet poszewki na poduszki na kanapę wybrałam haha). Po remoncie jak tu wszystko będzie już piękne i wysprzątane zacznę się wyżywać w dziecięcym :) Wtedy już płeć będzie chyba pewna. Póki co znalazłam jedno ubranko na Ali, które muszę mieć chociaż mąż uważa, że mi odbija ;)

1516958266-3af104683b1a53d2-aaaaaa.jpeg

p19uqqmzxqi22hcj.png

Tak myślałam, bo szczerze mówiąc gdybym miała teraz coś urządzać, to chyba szalałabym bardziej niż w dziecięcych :D Ale u nas pewnie jeszcze rok- 1.5 zanim zaczniemy urządzanie ;)

A komplet jest czaderski! Ten napis mnie rozwalił :-D:-D

@Marika92, taka słodko gorzka ta historia... ale zakończenie magiczne <3

O ile do zapłodnienia doszło w dzień urodzin [emoji14] Bo zazwyczaj plemniki potrzebują czasu żeby dotrzeć do jajeczka.
Ale plemniki dał w dzień urodzin [emoji16] Haha nie czepiajmy się szczegółów [emoji16][emoji16] to tak ładnie brzmi, że Sue dziecko poczelo w swoje urodziny lub inna fajna okazję

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

Karla, to prawda, kobiety potrafią być wstrętne dla innych bab. Raz miałam szefową kobietę- masakra. Z facetami dogadam się bez problemu zawsze.

Mam nadzieję że za chwilę nabierzesz do tego dystansu :*

Do góry