Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny dziękuję za kciuki. Jestem po wizycie. Jest jeden maluszek i już jest serduszko. Nie bije jeszcze zbyt mocno - ale już jest
. Krwawienie było z macicy jak to dr stwierdził - dostałam na nie hydroksyzyne. Strasznie się cieszę
![]()
20 sierpienOoo proszę kogo my tu mamy ❤ wzywalam Cię kilka razy ale ciszato super że maluszek rośnie
daj nam znać jak po badaniach prenatalnych :* A na kiedy Ci wyznaczyli termin porodu ?
bo nie pamiętam czy pisałaś
buziaki kochana odzywaj się! Lez i odpoczywaj żeby już nic Cię nie dopadło
:*
Tak. Robie u nich. Ja już jestem umowiona o swojego gin na kasę chorych ale bede do nich jezdzic. Te wizyty nie sa juz tak czeste a bede sie czula pewniej choc na miejscu tez nam bardzo dobrego lekarza do ktorego ideCześć @misis188Fajnie że się odezwałaś i że z maleństwem wszystko dobrze. Trzymam kciuki za prenatalne
☺
.
Robisz je w gc? Po 12 tyg zostajesz u nich, czy uciekasz do swojego gina?
Dziewczyny jak to jest czy to prawda ,ze my po transferze musimy unikać kontaktu z dziećmi chorymi!? Kiedyś coś takiego obiło mi się o uszy i nie wiem czy to prawda?( chodzi o grypę itd)
Kochana nic się nie przejmuj, akurat to nie jest problem. Pewnie powoli będziesz już schodzić z lekówDzwonilam do kliniki z wynikami po transferze.
I kurcze wychodzi na to ze mam za wysoki progesteron.
W 10dpt:
Beta 82
Estradiol 1395 pg/ml
Progesteron 220.3 ng/ml.
Widze ze dla pierwszego trymestru ciazy norma dla progesteronu jest do 44.3 wiec mam sporo powyzej.
Konsultantka tez zwrocila uwage, ze mam za duza wartosc i umowila mnie na rozmowe z moim lekarzem prowadzacym na dzis po 16.
Badanie robilam tuz przed popoludniowa dawka luteiny i lutinusa wiec to nie powinien byc wplyw lekow.
Spotkalyscie sie z czyms takim po transferze? Czy ma to wg Was jakies znaczenie diagnostyczne?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom