Hej dziewczynki,
nie bede Wam marudzic, ale ogolnie ja juz do niczego sie nie nadaje
, pozostalo naprawde mi tylko lezec
Misia
ja tez mialam pod przescieradlem ceratke;-), ale wody mi odeszly w szpitalu jak na pilce skakalam
Teraz chyba musze juz tez zainstalowac, bo pozniej materac bedzie do wywalenia jakby mi w lozu wody odeszly:dull:
Krecik
dziwna akcja z ta pochwa
Ja mam straszne bole tam w dole, ale mam nadzieje, ze nic mi nie wypada;-) Ja juz mojej pierworodnej wogole nie podnosze
, ale Twoj Allanek pewnie jeszcze nie umie za raczke ze schodow schodzic?
Malinos
no nie da sie ukryc, ze sporo tych wod plodowych;-) Wogole dziwne uczucie jak odejda;-)
No raczej nie da sie zabezpieczyc przed tym, bo mi poprostu chlusnelo i do widzenia;-), zadna podpaska tego nie wchlonie;-);-)
Lilka
wpolczuje naprawde akcji z przeprowadzka:-( Trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniego lokum.
nie bede Wam marudzic, ale ogolnie ja juz do niczego sie nie nadaje
, pozostalo naprawde mi tylko lezec
Misia
ja tez mialam pod przescieradlem ceratke;-), ale wody mi odeszly w szpitalu jak na pilce skakalam
Teraz chyba musze juz tez zainstalowac, bo pozniej materac bedzie do wywalenia jakby mi w lozu wody odeszly:dull:Krecik
dziwna akcja z ta pochwa
Ja mam straszne bole tam w dole, ale mam nadzieje, ze nic mi nie wypada;-) Ja juz mojej pierworodnej wogole nie podnosze
, ale Twoj Allanek pewnie jeszcze nie umie za raczke ze schodow schodzic?Malinos
no nie da sie ukryc, ze sporo tych wod plodowych;-) Wogole dziwne uczucie jak odejda;-)
No raczej nie da sie zabezpieczyc przed tym, bo mi poprostu chlusnelo i do widzenia;-), zadna podpaska tego nie wchlonie;-);-)Lilka
wpolczuje naprawde akcji z przeprowadzka:-( Trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniego lokum.
w zyciu tyle wody chyba nie wypilam
ale widocznie dzidziusiowi jest potrzebna