reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Hej dziewczynki,
nie bede Wam marudzic, ale ogolnie ja juz do niczego sie nie nadaje:zawstydzona/y:, pozostalo naprawde mi tylko lezec:sorry:

Misia
ja tez mialam pod przescieradlem ceratke;-), ale wody mi odeszly w szpitalu jak na pilce skakalam:-p Teraz chyba musze juz tez zainstalowac, bo pozniej materac bedzie do wywalenia jakby mi w lozu wody odeszly:dull:

Krecik
dziwna akcja z ta pochwa:confused: Ja mam straszne bole tam w dole, ale mam nadzieje, ze nic mi nie wypada;-) Ja juz mojej pierworodnej wogole nie podnosze:no:, ale Twoj Allanek pewnie jeszcze nie umie za raczke ze schodow schodzic?

Malinos
no nie da sie ukryc, ze sporo tych wod plodowych;-) Wogole dziwne uczucie jak odejda;-):-D No raczej nie da sie zabezpieczyc przed tym, bo mi poprostu chlusnelo i do widzenia;-), zadna podpaska tego nie wchlonie;-);-)

Lilka
wpolczuje naprawde akcji z przeprowadzka:-( Trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniego lokum.

reklama
oj leniwa ta niedziela,mi tez sie nic nie chce. Ciagle tylko chce mi sie pic:szok: w zyciu tyle wody chyba nie wypilam:rofl2: ale widocznie dzidziusiowi jest potrzebna:blink:

co do tych wod plodowych to syszalam ze tylko jak sie lezy to tak mocno chlustaja, a jak sie siedzi albo chodzi czy stoi to juz nie jest tak zle

Hej laseczki! Witam się niedzielnie!

co do tych wod plodowych to syszalam ze tylko jak sie lezy to tak mocno chlustaja, a jak sie siedzi albo chodzi czy stoi to juz nie jest tak zle

wody chlustają kiedy główka dziecka balotuje czyli nie jest w kanale, a jak jest np. w pozycji stojącej często bardziej się dopasowuje i "zatyka" odpływ ;-) - wtedy np tylko się sączą, ale u mnie mały do końca nie schodził do kanału więc wody lały się i lały niezależnie od pozycji.
Zrobicie jak chcecie - u mnie ten podkład naprawdę uratował wyrko ;-)

Malinois no to już nic nie poradzisz jak Ci w ciągu dnia odejdą wody, przed tym się nie ustrzeżesz :happy:

Lilka dziwnie tam w tej Norwegii :sick: Myślałam że jakoś tak bardziej kulturalnie i z myślą o drugim czlowieku ludzie się do siebie odnoszą... niż w Polsce...

Ladina ja też się do niczego nie nadaję, już nie wyjdę nawet do sklepu, muszę leżeć, najchętniej to bym tylko spała...

Kreciku jejku Ty w ogóle już nie noś Allanka! :szok: Ja mam kategoryczny zakaz! Nie wolno dźwigać bo nam sie tam wszystko obniża. Ja pochwę też mam spuchniętą i wrażenie jakbym miała tampona :dull:

Mój Igor tak się rozpycha że kształt mojego brzucha przybiera dziwne kształty, czasem czuję jakby miał mi wyjść przez pepek, albo jak w filmie "Obcy" :sick:

Wiecie co, mam ochotę na kąpiel w pianie z jakimś aromatycznym płynem do kąpieli... :rofl2: łydka mnie napiernicza, dostałam takiego skurczu w nocy że mnie juz dwa dni boli... grrrr :crazy:

czesc wieczorowo :)
ale mi sie synus ulozyl... z prawej strony dzis mi ciagle lezy. Wypina pod cyckiem cos ale ciagle z prawej strony :blink::rofl2:

Witam wszystkie mamy!
Jestem mezem Motylinka i spiesze z nowina!
14.09 o godzinie 10:31 przyszla na swiat Olivia z waga 1745g. i dl.41,5cm a o 10:32 Emily z waga 1685g. i 41cm!!!
Dziewczynki sa zdrowe i silne choc delikatne.
Motylinek czuje sie dobrze , porod odbyl sie przez cesarskie ciecie.
Napewno wiecej opowie Wam sama gdy wroci ze szpitala!
Motylinek przesyla gorace pozdrowienia a ja sam tez pozdrawiam serdecznie!
Bede do Was zagladal dopoki Motylinek nie wroci!
(kriss)

O rajku!!!!!!!!!!!!!
MOTYLINKU ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!
JEJJUUUUUUU AŻ PO MNIE CIARKI PRZESZŁY I ŁEZKA SIĘ W OCZKU ZAKRĘCIŁA!!!!!

MEŻU MOTYLINKA UCAŁUJ JĄ OGROMNIE I DZIEWCZYNKI TAKŻE!!!!

gratulacje dla pierwszej roztrojonej listopadowki!!!!!!!!:-D:-D:-D

czekamy na zdjecia maluszkow!!!!!

dziewczyny czas zalozyc nowy watek pt listopadowki i listopadowe maluszki :-)

reklama
Do góry