reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No my to nawet w kuzynach nie mamy wyboru. Wsrod znajomych musimy szukac, a i tak ciezko.
Juz przy corce byl problem z chrzestnym, bo chrzestna zostala moja siostra. To na chrzestnego maz wzial kolege, z ktorym tetaz kontaktu za bardzo nie ma[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie tak to ze znajomymi bywa.. myślałam też o przyjaciółce ale rodzina to zawsze rodzina. Rzeczywiście problem. Ale z drugiej strony kogoś trzeba wziąć

reklama
Raczej nie powinni, bo nie mogą dziecku odmówić przyjęcia chrztu. Brat mojego męża jest po cywilnym i mają dwójkę dzieci i ksiądz normalnie chrzcił bez problemów. Tylko pytał czy planuja kościelny...:-)
No my niestety kościelnego nie planujemy bo nie mamy takiej możliwości bo nie mamy unieważnionych ślubów. No zobaczymy jak to będzie. Planujemy w maju przejść się do kancelarii i dopytać co i jak.

No właśnie tak to ze znajomymi bywa.. myślałam też o przyjaciółce ale rodzina to zawsze rodzina. Rzeczywiście problem. Ale z drugiej strony kogoś trzeba wziąć
My mamy szczęście, że moja siostra nie ma ani jednego chrześniaka a brat M też nie jest chrzestnym dla dzieci M, więc chociaż w tej kwestii nie będzie problemu. Gorzej już przy drugim dziecku, też będziemy musieli szukać wśród kuzynostwa.

Dzień dobry z kawka;) dziś mi się zaspało bo wstałam 7.20;/ zaraz dzieciaki do przedszkola dziś dzień wolny ;)

16udqqmzgjmhetdf.png
Dzień dobry :) U mnie od listopada każdy dzień bez kawy, jakoś nie mogę odzyskać do niej ochoty. Korzystaj z wolnego i odpoczywaj :) Ja jutro wolne, chociaż czeka mnie wizyta u endokrynologa o 10:10, ale mam nadzieję, że od 11:30 będę miała już luz i czas na odpoczynek :) A od przyszłego poniedziałku 2 tygodnie wolnego :D W końcu będę mogła się polenić :p Już nie mogę się doczekać bo w pierwszym tygodniu urlopu mam gina a w drugim drugie prenatalne :)

Cześć dziewczyny. U nas z chrzestnymi też problem rodzeństwo wykorzystane przy pierwszym, przy drugim moj szwagier i bratowa męża. A teraz zostaje jedynie siostrzenica i bratanek zobaczymy. Ja sama mam 3 chrześniaków

Cześć dziewczyny. U nas z chrzestnymi też problem rodzeństwo wykorzystane przy pierwszym, przy drugim moj szwagier i bratowa męża. A teraz zostaje jedynie siostrzenica i bratanek zobaczymy. Ja sama mam 3 chrześniaków
Ja mam jedną tylko i chyba więcej mieć nie będę bo chyba rozwódce nie pozwolą.

Cześć dziewczyny :)

Ja też już od 5 nie śpię, ale nie miałam kiedy napisać - u mamy jestem, więc trzeba było ogarnąć spakowanie się itd. Po południu wizyta u endokrynologa, więc logistycznie najłatwiej pojechać rano i zostać aż mąż pracę skończy ;)
Witajcie[emoji5]
Tez juz nie spie. A wlasciwie to prawie niespalam cala noc. Najpierw zasnac nie moglam, jak wreszcie zasnelam to sie mloda przebudzila i pokaslywala[emoji53] A potem juz sie tak denerwowalam, ze nie zasnelam, a o 4.30 trzeba bylo wstac. Nie wiem jak dotrwam do wieczora.

Jade teraz do pediatry po to nieszczesne skierowanie, ktorego ostatnio nie udalo mi sie zalatwic, a potem pobrac badania. Juz mnie muli z glodu[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Współczuję :( A takie czekanie na czczo to dla mnie najgorsze... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
I ja już nie śpię, starszak stwierdził, że 5 rano jest idealną godz na rozpoczęcie dnia, a już było tak fajnie przez kilka dni gdy wstawał po 8.

Wczoraj mieliśmy rocznicę i planowaliśmy w końcu gdzieś wyjść bez dzieci, ale niestety bratowa nawaliła i nie przyjechała posiedzieć z chłopakami, więc musieliśmy zmienić plany...

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
Przecież 5 to jest idealna godzina na rozpoczęcie dnia [emoji4] [emoji6]
A serio - od lat tak wstaję, więc przywyklam, ale jak nie trzeba, to domyślam się, że jest to delikatnie mówiąc irytujące..

No i szkoda, że nie wyszło z wyjściem :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry